free counters

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Ystävän pyynnöstä

Olimme tänään ystäväni kanssa katsomassa tässä lähellä olevassa siirtolapuutarhassa. Jos haluaa nähdä kaikkea kaunista, se on oikea paikka mennä kävelylle.

Siinä niitä näitä jutellessamme, ystäväni kommentoi tätä blogiani ja totesi, että enkö minä voisi laittaa Teemusta kuvaa jossa Teemu näyttää ystävälliseltä. No kun se vetää kuvausilmeen päälle heti kameran nähdessään, ja lopputulos on epäystävällisen näköinen kissa *virn*"Minä en halua lakanoiden vaihtoa tänään!"
"Jos sais vähän yksityisyyttä, kiitos!"

"Mulla on pikkuusen asiaa sille postipojalle.."

"Siis tarkoitatko että minun pitäisi väistää?"


Mut on se joskus ihan leppoisa ja ihana kissa, ainakin silloin kun se nukkuu pää lankakerän päällä ;)Huomenna on suuren seikkailun päivä. Teen jotain sellaista jonka olen tehnyt viimeksi 18 -vuotiaana. Jos mua ei pariin päivään kuulu niin mä olen sitten eksynyt jonnekin Kullaan perämettiin. Mutta siitä lisää joko huomenna tai ensi viikolla...

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Teemusta ja rapsutuksia hälle! Älähän ny liian kauas mettään mene! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ylväs käynti ja komeaakin komeampi häntä Teemulla. Minkä poika sille voi, ettei ole luonnostaan kovin fotogeeninen kun muuten kumminkin on geenit kohdallaan. Mamma vaan yrittää ottaa kuvia, jos poika vaikka tottuu ja lakkaa virnistelemästä ja siristelemästä. Kivoja kuvia ne on nuokin, mutta kyllä on luonnossa kuvaakin kauniimpi.

  Hoidat huomisen vaan asenteella, älä missään tapauksessa näytä pelkoasi tai lähde karkuun jos vastaan sattuu joku köriläs.

  VastaaPoista
 3. Mitähän tähän pitäisi sanoa ...
  juu-u toivotan ratkiriemukasta retkeä!
  Ja ... jos olet päätynyt pankkiroffoksi niin enpä voi kavaltaa konsa en tiedä ulkonäköäsi.
  Tsäh määrätyt asiat ovat herttaisen helppoja.
  Hauskaa ja ihanaa sekä ihastuttavaa päivää/ehtoota!
  Pidä huoli hammasharjastasi ... siinä on DNA:ta XD.
  Odotamme innolla postaustasi kuis kävi?
  Nauti tmolemmin rinnoin järjestetystä retkestä.

  VastaaPoista
 4. Retkesi kuulostaa jännittävältä - vähintään ;) Koeta päästä ajoissa takaisin tai voimme saada vielä vihaisempia kuvia Teemusta :D

  VastaaPoista
 5. Hih, en mä kyllä tuon katin geeneistä ihan varma ole; ei se aina kovin täysjärkiseltä vaikuta. Vai onko käynyt niin että seura on tehnyt kaltaisekseen :D
  En tuota pankkiroffousta ollut ajatellutkaan, mutta kun asiasta kerran mainitsit, niin sehän olisi vain plussaa muun kauhistelun ohella. Tartteeko tähän kohtaan hakea NiksiPirkasta ohjeet miten sukkahousuja näissä hommissa käytetään??
  Teemusta ei todennäköisesti aikaisempien merkkien kohdalla näy kuin takapuoli sen jälkeen kun mä olen kotiutunut. Murjottaa mokoma kun on päivän joutunut olemaan yksin. Hö

  VastaaPoista
 6. Teemulla näyttää olevan useimmiten samanlainen ilme kuin meidän Karvisella aikoinaan se oli kans minä ite tyyppi ja siltä piti kieltää karvis sarjan katsominen kun metkut alkoi olla sitä luokkaa.

  VastaaPoista
 7. Teemu on parhaimillaan kissan luonteisena ja ylhäisön edustajana, vai? :D.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Teemu kissa muistuttaa Ronja kissaani, pitääkin laittaa sen kuva sivupalkkiin.
  Ihana on!
  Kiitos kovasti vierailusta blogissani.
  Mukavaa sunnuntaita myöskin :)

  VastaaPoista