free counters

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Käpyilyks meni koko reissu

Siis meikäläisen suuri seikkailu piti olla peräti jotain niin huikeaa kuin bussimatka kaupunkiin. No olis se ollutkin aika suuri tapaus ihmiselle, joka on viimeksi matkustanut linja-autolla 18-vuotiaana kun kävi kaupungissa autokoulua.Valmistauduin siis huolella ja tarkistin että on käteistä rahaa mukana. Ja ei kun talsimaan tien toiselle puolelle.Siellähän se bussipysäkki on, wau. Aikani kun odottelin niin alkoi tulla tunne että jotain on pielessä. Joukkoliikennevälineen piti olla paikalla 14,40. Klo 15,10 minä totesin että jompikumpi meistä on väärässä paikassa, joko minä tai bussi. Koska minä se on voinut olla, soitin matkahuoltoon josta ilmoitettiin että on kesäaika ja tästä menee autoja aamulla klo 7 ja illalla klo 18.

Jos olisin ollut nopea ja ehtinyt tien toiseen päähän,olisin mahdollisesti päässyt kaupunkiin, mutta vaikka ainoa heikkouteni onkin ääretön nopeus en missään nimessä olisi viidessä minuutissa ehtinyt tuonne.Siis mä olin raivoissani ja manasin joukkoliikenteen jonnekin todella syvälle. Ja soitin paikalle taksin. Ehdin siis sittenkin lääkäriin kunhan tajusin valita oikean kulkuneuvon.

Lääkärissä käynnin jälkeen kävelin lasten isoäidin luo. Arvatkaa millainen olo oli kun menin ovesta sisään ja vastaani kiemurteli ihanaakin ihanampi ruoan tuoksi :)

Parisen tuntia ehdimme siinä turisemaan kunnes kuopus tuli hakemaan minut ja pääsin hänen kyydissään kotiin.

Esikoinen tulee huomenna, joten tänä aamuna oli vuorossa imurointi ja to do -listan tekeminen ;D Ihan vain pari työtä odottamassa jotka poika saa tehdä. Illan vietämämme Teemun kanssa torkkuen ja käsitöitä tehden. Minä yritän kutoa ja kissa läpsii puikkoa.

6 kommenttia:

 1. No voihan, ehkä kannattaisi tarkistaa aikataulut ennen lähtöä :).

  Mukavia käsityöhetkiä teille Teemun kanssa ;).

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommentin antajaan! Mutta kyllä todellakin taidat olla aivan pussin perällä. Kyllä täältä naapuristasi lähtee busseja ja on kävelymatka Prismaankin eli Itikseen. OIkein viihtyisää illan jatkoa teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Siis me tarkistettiin esikoisen kanssa viikonloppuna aikataulut ja reitit. Ei ollut mitään varoitusta että koska kesäaikataulu tulee. Siksi mua niin tolkuttomasti ottikin päähän kun mä olin tehnyt kotiläksyni bussien kulkureitistä :) Mut en mä periks anna; kyllä mä vielä sen pahuksen bussin kiinni saan *virn*

  VastaaPoista
 4. No sitten kyllä harmittaa vielä enemmän. Nykyään tuntuu, että kaikki tapahtuu tässä hetkessä, kyllä ne ennen vanhaa bussit kulkivat kesälläkin :). Mutta oikeesti, mikään ei pysy paikallaan, sellainen tietty pysyvyys ja säännöllisyys on hävinnyt ympäriltä.

  VastaaPoista
 5. Siis omaa mokaa tässä oli paljon, esim. että valitsin bussin koeajopäiväksi päivän jolloin mun ehdottomasti oli oltava tiettyyn aikaan kaupungissa lääkärissä. Parempi valita sellainen päivä kun on aikaa seikkailulle.
  Ei matkahuollon tyyppikään ihan heti päässy kärryille että miten nää härpäkkeet täällä ny kulkee ;)
  Ja oikeesti; tässä maailmassa just tuo tietty pysyvyys on poissa, just ne asiat jotka toi aikanaan sen turvallisuuden tunteen. Ei voi olla varma mistään; ei opiskelupaikasta, ei työpaikasta, ei hoitopaikasta. Hoidon tarpeessa olevat vanhukset paiskataan nykyään minne sattuu, jopa pois omalta paikkakunnaltaan :(

  VastaaPoista
 6. Niin bussi kuin juna aikataulut muuttuivat ja monta aikataulua jäi pois kun siirtyivät kesä aikaan.Eikä niistä ilmoitettu paljoa etukäteen.Netistäkin etsimällä vasta sitten kun osa aikatauluista jätettiin ajamata.
  Nyt alkoi meilläkin se luvattu vesisade ja tekee hyvää kylvöksille.

  VastaaPoista