free counters

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ilman autoakin voi olla hauskaa

Vuosi takaisin myin/luovutin punaisen paholaisen esikoiselleja pikkaisen olin sitä mieltä että mitähän tästä tulee kun olin tottunut siihen, että aina on auto käytössä.

Ei mitään hätää; fillari vaatii pikkuisen kuntoilua ja bussi kulkee melkein oven edestä. Nyt kun taistelupari oli kuukauden kiertämässä Eurooppaa, sain viideksi viikoksi auton käyttööni. Viimeiset viisi viikkoa vain vahvistivat päätöstäni olla ilman autoa kun en sitä kerran tarvitse työmatkoihin yms.Pikkuusen kun syksymmällä tuunaa fillaria ettei takamus jäädy eka pakkasilla, niin eikun menoks.

Linja-autolla matkustaminen taas on äärimmäisen helppoa. Kaikki tänne eksyvät bussit menevät torille. Ihan sama mihin pysäkille menen, kaikki tiet vievät keskikaupungille. Takaisin tuleminen onkin sitten pikkuisen onnen kauppaa, jotta olenko valinnut oikean linjurin vai en. Ajattelin tulostaa googlesta street näkymän ja kysyä jotta mikä härpäke tuo mut takaisin tähän samaan paikkaan... Kuukauden päästä minut todennäköisesti tunnetaan nimellä "Bussikuskin painajainen".

Teemu taas puolestaan siirtyi ulkoruokintaan. Kissan vaatimuksesta siirsin kiipeilytelineen/löhöilypuun parvekkeelle, ja siellä pörröhäntä nyt nukkuu tyytyväisenä yönsä.Nyt on ehkä aika ottaa keskipäivän kahvitteluhetki. Ulkona joku ihanuus leikkaa nurmikkoa. Meteli on kova mutta vasta leikatun nurmikon tuoksu saa hyvälle tuulelle!

10 kommenttia:

 1. Hei bemu! Rapsutuksia Teemulle! Niin, kyllähän sitä ihminen pärjää aika vähällä, kun kokeilee. Rakkaani ajelee pyörällä kesät talvet eikä ole onkelmaa, kun on tottunut Pohjoisen puhureissakin ajelemaan pyörällä. Eipäs olla vielä törmätty toisiimme!Mutta oikein leppoisaa viikon alkua sinulle ja Teemulle! Kukkeliskuu, kukas se siellä?

  VastaaPoista
 2. Olen hakenut ja hakenut sinua! Kaikissa minulla muistissa olevissa blogeissa oli viesti että blogin olet lopettanut. Mutta taisin löytää nyt mistä sinut saa kiinni :)) Vaarille paljon terveisiä, ja käsky pitää sinut langoissa ;D

  VastaaPoista
 3. Netti maailmassa seikkaillessa löytyy mielen kiintoisia blogeja niin täytyy aina pistäytyä ja jopa uskaltautua kommentoimaan.
  Meillä on lähimpään kauppaan ja kuntakeskukseen n.13 kilometriä niin auto on pakko olla ja kun minkään valtakunnan yleisiä kulkuneuvoja ei kulje.Muuten se auto on melkeimpä turhake.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys vaan. Tulin uteliaan vilasemaan uutta blogiasi.

  VastaaPoista
 5. Juupa juu, silitysraudalla voisi lämmetä liikaakin - siis ilmasto...

  Teemulla on ihan ylhäisön elkeet, eli palvelusväki siirtäkää tamineeni hopi hopi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan bemu! Olen juu lopettanut vanhat blogini ja aloitin samalla uudet. Uskon, että ymmärrät syyn! Juu, vaari kultani pitää langoissa, sillä juuri tilasimme 2 kiloa lankaa!!! Mutta kurkistappas tännekin: http://mustanmerenruusu.blogspot.com! Mukavaa illan jatkoa tästä ihan likeltä!

  VastaaPoista
 7. Juu-u kyllä se jokin roti elämässä täytyy olla ja tottakai Teemu on sitä mieltä, jotta huolto pelaa ;).
  Yllättävän äkkiä sitä oppii yleisillä kulkemaan. Jalat ovat hyvä opettaja, kun jää liian aikaisin tahi ajelee tyytyväisenä pari pysäkkiä ohi.
  Kauniita unia molemmille!

  VastaaPoista
 8. Välillä harmittaa maalla asuminen, kun joka paikkaan joutuu menemään autolla :( Mutta on maalla asumisessa hyvätkin puolensa :) Teemulla on hieno kesähuone.

  VastaaPoista
 9. Poikkean kyllä useinkin katsomassa Mustanmerenruusussa, kiva kun sain osoitteesi :)
  Tarina; täältä mä joudun/pääsen vain torille, takaisin tuleminen on aina suuri seikkailu ;))
  Huopatossunen; silloin kun asuin edellisessä paikassa oli "pakko" olla auto. Ja on maalla asumisessa todellakin hyvätkin puolensa. Lintuja täällä kaipaan ehkä eniten.

  VastaaPoista
 10. Teemu mustakissa on hyväiltävän pehmeä.
  Voi kuvitella ihan, ja kiltti.
  Meilläkin oli *punainen paholainen* madza tosin, mutta vaihdettiin isompaan madzaan, että mahtuu!!
  Mökille ei tarvitse montaa reissua, kun kerralla mahtuu kyytiin kaikki.
  Olisin tykännyt siitä pienemmästä, kauniista, mutta, mutta...:D

  VastaaPoista