free counters

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Paha päivä

Lähdettiin aamulla esikoisen kanssa kauppaan. Pyysin häntä ajamaan Outokummuntien kautta jossa on bussipysäkki. Nousin autosta ottamaan kuvan linja-autojen aikataulusta ja katsoin sivulleni, ja siellä oli ihana pieni orava. Koska kamera oli jo valmiiksi kädessäni nostin sen kasvojeni eteen ottaakseni kuvan.
Juuri ehdin ottaa kun vastaantuleva auto ajoi sen oravan yli. Aikaa oli riittävästi jotta auto olisi ehtinyt jarruttaa. Tilaa oli riittävästi, jotta olisi voinut väistää.

Mä kiljaisin niin että koko helekatin kylä kuuli. Tämä idiootti paskiainen ei vaivautunut pysähtymään ja katsomaan jäikö eläin kitumaan. Kun mä juoksin oravan luo ja nostin sen syliin, se kuoli. Vatsassa oli kolme nisää.

Onnettomuuksia tapahtuu, kuin myös tahallisia yliajoja. Eniten mua on kiukuttanut se, että kaveri ei edes pysähtynyt. Toivottavasti näki kansainvälisen käsimerkin.

Seuraavasta risteyksestä kääntyi, eli oli pakko hiljentää heti oravan yliajon jälkeen. Kuvasta näkyi auton rekkari ja auto kääntyi tänne. Kun mä näen kaverin mä takuulla kuittaan muutamalla varta vasiten valitulla sanalla.

Paha olo ollut koko päivän.

9 kommenttia:

 1. Kamala, miten jotkut ihmiset on sydämettömiä! Ikinä ei pitäis olla niin kiire, että ajaa viattoman eläimen yli.

  VastaaPoista
 2. Se on ikävä kyllä tätäpäivää että jos tiellä on joku hirveä pienempi niin taatusti eivät väistä vaan antavat mennä yli eikä vaivauduta katsomaan jäikö kitumaan vai kuoliko heti.

  VastaaPoista
 3. Kurja juttu joka jättää pahan mielen pitkäksi aikaa. Miten ihmiset voivatkin olla niin välinpitämättömiä :(
  Huomasin juuri että taisin olla pikkuisen väsynyt kun kommentoin edellistä postaustasi. Kirjoitukseeni oli ilmestynyt kummallinen bändi :D Arvannet mikä on esikoisen ja minun yhteinen suosikki...

  VastaaPoista
 4. Olisiko se tämä meikäläisenkin kuuntelema ACDC :))
  Ystäväni kanssa äsken tämänpäiväisestä puhelimessa juttelimme ja totesimme että koska nykyään ihmiset eivät välitä edes toisistaan, niin ei ihme jos eivät välitä eläimistäkään.

  VastaaPoista
 5. Voi, voi, olipa ikävä uutinen! Mutta ajatellaan, että nyt pikkuinen Kurre pääsi Taivaan kotiin, jossa ei tarvitse pelätä autoja eikä mitään. Hänellä on hyvä olla! Kyllähän niitä pieniä eläimiä taitaa jäädä autojen alle runsain mitoin kuten siilejäkin. Mukavaa iltaa sinne teille kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Tarina on surullinen tarinasta!
  Tarikka on oikeassa, jos ei vakuutusyhtiöstä saa rahaa niin ei ole sen sentinkään ... sen entisen pennin ...väliä.
  Toivottavasti evoluutio kasvattaa siileille terävämmät piikit kuin orapihlajassa, sellaiset kunnon pinkopahvinaulamaiset piikit.
  Hyv' yötä!

  VastaaPoista
 7. Ainoa hyvä puoli on se, että kurre ei jäänyt johonkin ojaan kitumaan. Tosin sen jälkeläisillä on nyt heikot oltavat.

  VastaaPoista
 8. Voi miten surullista.
  Nuo oravat on aina vaaratilanteessa, kun juoksentelee yhtenään.
  Minullakin olis varmaan koko päivän ollut paha mieli tuosta, ajattelen niitä lapsukaisia mitkä jäi ehkä.
  Ei kivaa! :(
  Mukavaa viikon alkua kuitenkin toivon!

  VastaaPoista
 9. Sen verran meni pitkästä aikaa migreenin puolelle eilen, että jäi katsomatta niin formulat kuin jalkapallokin (tästä tietää miten kova päänsärky oli ;) ). On eri asia kantaa kuollut eläin pois tieltä, mutta kun tältä pikkuiselta tuli pissa siinä mun sylissäni kun se kuoli, niin jotenkin siitä tuli paljon surkeampaa. Onni tosiaan on että ei jäänyt kitumaan vaan menehtyi heti.
  Täytyy tänään keksiä jotain tekemistä jotta ajatukset alkaa pyöriä jossain muualla. Mutta tuli taas muistutus siitäkin miten ilkeitä ihmiset osaavat olla.

  VastaaPoista