free counters

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Teemun kanuunakuularalli ja Mamman sisustuspäivä

Tulipa tässä huomattua että kissaa ei kannata härnätä; ei ainakaan langan kanssa. Teemu teppanajänes pikkuusen hermostui, ja tiedättehän nämä nelitassuhypyt, hyppeli sen verran näitä banzai -hyppyjään


naurunappula.com

jotta mun käsityöpaikkani sohvalla näytti just siltä että kissa oli käyttänyt sitä kohtaa trampoliininaanMuutenkin tämä meidän Teemu-Sofia hankkii omia näitä mun käsitöitäniLanka jonka kerän kissa sai sekaisin, on uusi kokeilu. Fiinaneuleesta tilasin Mondialin Bamboo -lankaa, jota tilaan kyllä vielä useamminkin. Lanka on mukavan tuntuista, pehmeää ja erittäin mukavaa neuloa.Tilasin kauniin farkun sinistä lankaa, tarkoituksena tehdä garnstudion sivulta löytynyt jakku:Muutenkin tänään tuntui olevan "neuleiden aloittamispäivä". Aloitin myös salomoninsolmuilla tehtävän kolmiohuivin Kittenin vaaleanpunaisesta ja Fifi -huivin Rose Mohairin vaaleansinisestä.
Huomenna tulee kuvia aloitustekeleistä.

Muuten päivä on mennyt kaikkinaisen touhuilun merkeissä. Teemun tekemä rallisotku on vieläkin selvittämättä. Esikoinen laittoi eilen tulostimen paikalleen, ja jotenkin mulla on ollut tosi paljon tulostettavia juttuja. Ihan vain muutaman neuleohjeen olen ottanut... Missähän noita värikasetteja mahdettiinkaan täyttää.. ;D

Ja sisustusta on tullut pähkäiltyä - taas. Tuo eteisen kaappi ärsyttää mua kun se vie niin paljon tilaa. Toisaalta mä saan siihen mahtumaan paljon tavaraakin; kaikki takit, keskikaappiin siivoustarvikkeet ja reunakaapin hyllyille vaikka mitä.Mut kun jos tuo olisi pois niin eteinen olisi vaikka kuinka suuriKun se nyt on tosi ahdasVaan hätäkö tuolla kun vielä sentään mahtuu tuosta välistä sisään kulkemaan.

Tänään olisikin iltapuhteena tarkoitus yrittää saada selvitettyä loppuun tuo lankamytty. Opetella kameran käyttöä. Yrittää - siis nimenomaan yrittää - kääntää huivin ohjetta englannista suomeksi. Ja kiusata kissaa ;)))) Taitaa vaan mennä toisinpäin jotta kissa kiusaa omistajaa :D

12 kommenttia:

 1. Kauniin väristä lankaa, farkun sininen ja tulle ihana jakku.
  Teemu on vinkeen näköinen, suunnitteleeko langan sotkemisia taas?
  :D

  VastaaPoista
 2. Kauniin sinistä lankaa! Odotan innolla kuvia käsitöistäsi! Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi hiikkari, minä saan itsekin tuollaisia myttyjä joskus aikaiseksi ja sitten on kuuma, kun pitää selvittää. Elä vaan kysy jotta miten, en minä tiiä.

  Mitenkähän kävisi, jos meillä olisi kissa :D.

  VastaaPoista
 4. Ei tuo oo vielä mittää sen rinnalla kun lankakerä on juoksutettu olohuoneesta keittiön kautta ruokailuhuoneen pöydän ja tuolinjalkojen yli sekä ali ja sitten viety loppukerä takasi olohuoneeseen ellei ole loppunut matkalla,tämä on tehty monta kertaa ja sitten kun siihen on vielä tarttunut vähän kissankarvoja,että silleen.

  VastaaPoista
 5. Tarikka; tuossa on jo kunnon ralli ollut menossa. Mä muuten olen huomannut, että melkein järjestään nämä lankakerät alkaa purkautua itsestäänkin. Kun ottaa vyötteen pois niin lanka on melkein heti myttynä. Eli parasta on keriä heti hiukan tiukemmalle kerälle.
  Teemulla on aina metkut mielessä; ei siitä koskaan tiedä mitä se suunnittelee ;D

  VastaaPoista
 6. Meidän kissat eivät ole kiinnostuneita langoista enää. Joskus olivat, mutta rääkäisin pahalla äänellä komennuksen ja nyt ei tarvi edes komentaa :)
  Tuo jakun malli on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 7. Ai ai veitikka ei saa lankoja sotkea ;)
  Teemulla on myös lankaharrastus.
  Ihanan sinistä lankaa. Siitä tulee kaunis jakku.
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 8. Jokohan mun kommmentointi onnistuis... Onpa Teemulla ollut vauhti päällä! Onneks meidän katti ei - yleensä - ole kiinnostunut mun langoistani. Sitä tuppaa kiinnostamaan vaan kaikkein kalleimmat langat, se on muutenkin vähän snobi.

  VastaaPoista
 9. BÖÖÖÖÖÖ! Hihi. Meidän kissaa ei kiinnosta langat sitten yhtään, mutta kun neulon niin se tunkee mun ja työn väliin ja ilmottaa että puikot pois - nyt on kissan aika :D. Sitten se ottaa tarpeelliset rapsutukset ja menee takaisin ikkunalle päivystämään lintuja (nyt voi pitää tuuletusikkunoita auki kun on hyttysverkot, toimii ainakin toistaiseksi myös kissan sisällä pitämisessä hyvin.

  VastaaPoista
 10. Just ja tuo katti on aina kiinni langoissa ja puikoissa. Illalla se istuu mun vieressä sohvalla ja söhii puikkoja ja pureskelee lankoja ja juu, tulee kanssa istumaan mun syliin ja yrittää estää mun kutomisen. Sillä on ilmeisesti kanssa tämä neuloosi ;D

  VastaaPoista
 11. Pariin päivään kun ei konettaan aukaise niin tänne on ehditty vaikka mitä laittaa. Niin nätti kuva Teemusta! Ja hienot kuvat langoista. Uusi kamera? Jakkuun sopii varmaan hyvin valitsemasi laskeutuva lanka. Hieno malli. Mahtuisko siihen eteisen seinälle kumminkin Teemulle semmoinen oma kiipeilyseinä, langoista viritetty sekamelska, jossa poika vois kiipeillä mamman lankoja sotkematta. Jotain murrikoita kiinni seinään "loktaitilla", jonka mainoksessa väittävät ihmisenkin kengistään kattoon kiinnittävän. Murrikoitten väliin vaan runsaasti lankaa.

  VastaaPoista
 12. Hih, Teemun tuntien tiedät että valmista viritelmää kohti se ei liikahdakaan kun kaikkea kiellettyä on ulottuvilla ;D;D
  Jos taas mä haluan tuohon seinälle jonkun "taideteoksen" langoista niin niihin se änkeää varmasti.

  VastaaPoista