free counters

torstai 24. kesäkuuta 2010

Tultiinpas bussilla

Juhannuksen luontokuva:


Toivottavasti tämä ei enteile huomisen päivän säätä. On muuten aikaa kun olen sateenkaaren viimeksi nähnyt. Siis se on tuo tuolla taustalla, jossain. Taas täytyy sihdata tarkkaan; näyttää olevan mun luontokuvien motto "tsiikaa skarpisti" :)

Eilinen päivä oli varsin mainio. Niitä päiviä jolloin elämä tuntuu elämisen arvoiselta ja huoleton on ihmisen olo. Aamulla menin kaupunkiin ja lasten isoäidin luo ja syötyämme vallan erinomaista broilerikeittoa lähdimme kaupungille. Häkeltyneenä totesin että 5 viikon autoilusta kaupungilla oli minulle järjestetty ihan oma parkkipaikka:Juhannuksen jälkeen minulla on taas kaksi viikkoa auto käytössä, joten mitä mahtaakaan olla seuraavana vuorossa. Jos vaikka kaupunki luovuttaa minulle oman auton käyttöön!No, palatakseni eiliseen. Kävelimme hetken aikaa kaupungilla, istuimme kahvilla Eetunaukiolla, haimme Teemulle tuliaisia VapaaValinnasta ja nautimme kesästä. Uskomatonta mutta kaupunkikin voi olla kesällä kaunis!

Ja juu, kotiin tulin bussilla :))) Ja se oli kerralla selvä, minusta tuli Bussikuskien painajainen. On kyllä niin sujuvaa liikkumista, ja joka kertaa tapaa uusia ihmisiä, kaikennäköisiä, -kokoisia, -tyylisiä.Olin siis hyvin onnellinen ihminen eilen kotiin tullessani.

Tänään aamulla kävin fillarilla kaupassa. Juu Tarina, mulla onkin violetti fillari joten mun ei ilmeisesti kannata mennä metsään tämän kanssa. Ampuvat vielä härkänä noiden koukkusarvien takia.Tämän illan huilaan. Huomenaamulla bussilla kaupunkiin ja iltapäivällä Reposaareen. Kamera mukana jos vaikka näkisi jotain mukavaa kuvattavaa


(kuvat: naurunappula.com)

OIKEIN HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!

7 kommenttia:

 1. Hauska reissu tuntui olevan :D Oikein mukavaa ja poutaista juhannusta Reposaaressa :)

  VastaaPoista
 2. Mainio retki ja Teemu sai tuliaisia!
  Juu-u kyllä kaupungissa on muutakin kuin asfalttia.
  Pian bussikuskit oppivat tuntemaan knittig Bull'in ja ohjaavat oikealla pysäkillä pois elleivät vallan vihjaa jokos se rouvan pysäkki on seuraava ;o).
  Kyllä lilastakin hyvä metsäpyörä tulee... säädät vain ohjaustangon sarvet ylöspäin ja kudot itsellesi hyvän hirvimettän punaisen tupsupipon ja varmisus tietysti punaisella sliparilla. Juu-u ja sitä voit sitten hyödyntää jouluaaton kostyymissä.
  Juhlavaa juhannusretkeä Raaseporiin!
  Odottelen innolla kuvauskärpäsen pureman kuvia. Sateenkaari on kaunis. Enpä ole vielä moista tälle suvelle livenä nähnyt.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän toki kaupunki on kesällä myös kaunista katseltavaa! Oikein mukavaa juhannusta kauniissa Reposaaressa!

  VastaaPoista
 4. Kohtahan sinä voit lähteä seikkailemaan Helsinkiin metrolla ja lähijunilla, bussimatkailu alkaa olla hanskassa :).

  Kivaa juhannusta sateella tai ilman.

  VastaaPoista
 5. Mainiota mittumaaria ja juhlavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Räpsööstä tultu ja nyt Nakkilassa, jospa illalla jo kotona. Hauskaa Minttumaaria vain kaikille!
  T. Bemu

  VastaaPoista