free counters

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kuullun ymmärtäminen

Olen useinkin todennut lukemisen ymmärtämisen olevan vaikeaa, mutta että kuullun ymmärtäminenkin :) Mä olen niiiin moneen kertaan sanonut, että mua ei ihan tosi kiinnosta mitä Kauratiellä tapahtuu. Miksi kiinnostaisi?

Aivan ilmeisesti nakkebyssä on edelleenkin vallalla ajatus naisparasta joka joutui kodistaan lähtemään. No siinäpä heillä on talviaika kulunut leppoisasti mokomia pohtiessaan sen sijaan jotta olisivat menneet ja hankkineet elämän.

No, päästäkseni eroon entisestä elämästäni (ai niin, sorry, MINÄHÄN olen jo päässyt siitä eroon), suostuin siis käymään Kauratiellä katsomassa uutta ja uudistettua hienoa taloa.

Minä tietysti oletin että iso saha on käynyt


ja että justeerillakin on jotain töitä ollut


Ilme oli varmasti samanlainen kuin Iso-Arskalla kun näkee jotain kauheaa


Hitsi, siellä ei ollutkaan isoa komeaa kartanoa, vaan se sama vanha Kauratie nökötti siinä samalla paikalla. Uusi hieno katto oli se sama vanha tiilikatto, mutta vain pestynä. Ja uudet upeat tiilet oli ne itse valitsemani tiilet, mutta vain pestynä.
Hitsi, mä en ole tiennytkään että olen noin upeassa talossa asunut *reps*

Isot, pahat ja rumat olivat saaneet yläosan laudat maalattua

mutta mitään radikaaleja muutoksia ei ollut tapahtunut. Mä katselin taloa ja mietin että mitä tästä nyt sanoisi. Kauratie on nähty ja käyty, tein sen minkä talonmyyjän aivan ilmeisesti täytyykin tehdä; käydä katsomassa myyty talo... Höh??? Mä en olekaan tiennyt että MUN pitää vielä tehdä lopputarkastuskin.


Lasten isoäidille kun aamulla tapauksesta juttelin, naureskellen totesin että nyt mä menen pesemään kasvoni. Jos pelkkä pesu saa näyttämään uudelta niin katsotaan nuorentaako vesipesu kasvoja kuinka monella vuodella

Ja juu, oli siitä käynnistä jotain hyötyäkin. Iloinen vana jäi jälkeen kun tulin kotiin

Ei ollut mitenkään epäselvää että tämä on minun kotini


15 kommenttia:

 1. heh, hieno valokuvakavalkadi :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tuntuu että sinulla ei ihan hirveä ikävä ole Kaurakotiin ;) Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Taidat viihtyä ihan kiitettävästi nykytilassa :).

  Sattumaako vain, mutta meillä on samanlaiset blogitaustat, meikällä tietty harmaa, kävin juuri tänään vaihtamassa. En löytänyt lilaa, mutta käyhän tuo harmaakin :).

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että olet kotiutunut hyvin tähän uuteen kotiisi! Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle ja Teemulle rapsutuksia!

  VastaaPoista
 5. Siis ei voi olla totta, mä vaihdoin tämän kanssa tänään, siis blogitaustan!! Mä sain koko blogini niin sekaisin kun mä kokeilin että jos mä teen näin, niin mitähän tapahtuu...et cetera.
  On se kyllä kumma kun mä viihdyn täällä ;D;D Mun nurmikko leikataan eikä mun tartte stressata; talvella lumityöt tekee joku muu. Mun ei tartte miettiä mitä lämmitys maksaa, kunhan vuokrani maksan. Mä pääsen sujuvasti liikkumaan (Bussikuskin painajainen), talonmies asuu viereisessä talossa ja ihmisiä on lähellä ja silti kaukana. Yksinäiselle naiselle erinomainen asumismuoto, tai ainakin mulle :)

  VastaaPoista
 6. :) huvitti niin! Piskuisela paikkakunnalla asuneena tiedän, että naapurit ja puolitutut tietävät asiasi paremmin, kuin itse konsaan...
  SIKSI, juuri siksi mullekin TÄMÄ olotila tuntuu nyt niin erityisen hyvälle...
  Hauskat kuvat olit kehitellyt juttusi tueksi.
  KIITOS! ja mukavaa uutta viikkoa!
  Muuten Porissa asustelee mun isosiskoni, Aulikki :)
  tuksu
  p.s. siis asuthan siellä, varsinais suomen helmessä?
  samainen pönttöpää

  VastaaPoista
 7. Porissahan minä, Väinölässä. Kohta tulee vuosi tänne muuttamisesta. Toivottavasti sisaresi pitää täällä asumisesta :)

  VastaaPoista
 8. Hei,kiitos vierailusta blogissani.Minulla on jo vähän useampi vuosi Porissa, ja kissoja on 3 kpl. :)

  Mutta hauskastippa osaat kirjoittaa,nauratti niin tuo juttusi, ja sopivilla kuvilla höystetty.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 9. Ihana kuulla, jotta olet kotiutunut bemulandiaan!
  Juu-u pienien paikkojen kiro on juuri tuo ... mepä tiijetään paremmin kuin ko hlö ite ... asia.
  No, se on nyt sinulta taakse jäänyttä elämää muistoina kuitenkin mukana.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa mukavalta, ja on hauskoja kuvia!
  Kiva vierilu mulla taas ollut täällä, kiitos! :)

  VastaaPoista
 11. Niin se on että naapurit taitaa tietää asiasi paremmin kuin itse ainakin täällä pienellä kylällä.Minulla on tapana sanoa kun kyläläiset kyselee mitä minulle kuuluu,että eivät ole vielä ehtineet minun korviini.Se on ollut tämän 39 vuoden kirous.Parasta on se että tietävät asiat paremmin kuin asiaomainen itse.

  VastaaPoista
 12. No jopas, täytyypä kokeilla itsekin tuota pesemällä uudistamista. Mistähän sitä aloittaisi, naamastaan vai niistä lukuisista nuhjuisista vaatteista, joita ei ilkeä enää pitää muuta kuin kotona ja sielläkin pimeässä (no, ne rievut on kyllä pesty aika moneen kertaa eli ei varmaan tehoa niihin). Taidan aloittaa olohuoneen seinästä, jonka maalaaminen on ollut suunnitteilla.

  VastaaPoista
 13. Hitsi bemu, sä oot karannu töänne1 Nyt vasta klöysin, hyvä kun jätit SariTädin blogiin merkinnän. Nyt pääsee taas lukemaan aidosti hauskaa blogia. T:Virpi

  VastaaPoista
 14. Ja joo, mulla on uus näppis käytössä ja vanhat nakkisormet!

  VastaaPoista