free counters

torstai 17. kesäkuuta 2010

Lehtitalkoot kisojen lomassa

Ei oikein hyvin alkaneet nämä mun MM -kisat kun käkikellot päihittivät mun epsanjoolit. Mut jos loppuu kohden paranis.

Otteluiden lomassa päätin laittaa pystyyn lehtitalkoot ja karsia suurimman osan talteen otetuista lehdistä. Tarkoitus oli käydä lehdet läpi ja sitä mukaa laittaa niitä pois, mutta ei menny ihan niin. Kärsivällisyys, josta olen tunnettu; siis nimenomaan siitä että minulla sitä ei ole, ilmoitti itsestään ja lykkäsin lehdet vain vuosiluvun mukaan pois/jää. Ainoastaan sisustuslehdistä jätin joitain viime vuodenkin lehtiä.

Eilinen kasa:


Jonkin verran kasa pieneni tämän päivän aikana:


Kun tuossa pähkäilin että nyt alkaa olla sopiva määrä niin eikös postiluukku kolahda ja postipoika aivan ilmiselvästi yrittää lisätä mun kärsimystäniJa kun kerran postia toi niin toi sitä sitten kunnolla. Ihana kirja, jossa on enemmänkin pieniä töitä kuin isoja jakkuja ja puseroitaTeemu pahoitti mielensä kun hän ei saanut mitään ja katsoi sitten parhaimmaksi omia huivikirjan itselleen ;)Kuin myös kerän Muskat -lankaa


Mahtoiko suunnitella huivin tekemistä ko. langasta...

Tähän väliin on pakko kommentoida Uusi Suomi -nettilehden artikkelia eilisestä hätätiedotteesta joka annettiin karhun takia (Tuli mieleeni kun Teemu näyttää ihan karhunpennulta). Siis että nyt ollaan närkästyneitä siitä että kun hätätiedote lähetettiin televisiossa, niin se pilasi illan jalkapallomatsin.

"- Palautetta on tullut, että miksi pilattiin jalkapallo-ottelun seuranta, Kääpä kertoo ja huomauttaa, että kyseessä oli kuitenkin ihmisten turvallisuus, vaikkakin rajatulla alueella."
Kaiken lisäksi hätätiedote aiheutti toivottua täysin päinvastaisen reaktion. Tiedotteessa kehotettiin ihmisiä pysymään sisällä, mutta tiedote saikin ihmiset liikkeelle. Konstaapeli Markku Luukkala Pieksämäen poliisista kertoo Uudelle Suomelle, että uteliaita ihmettelijöitä oli paikalla 100-200."

Siis ensinnäkin, mä katsoin tuon jalkapallo-ottelun eikä tuo tiedote häirinnyt yhtään. Kun se ei edes pitänyt sitä jatkuvaa piipitystään tai sitten mun telkkari on tullut mykäksi. Mutta jos sillä tiedottamisella on tuollainen vaikutus että hirveä lauma ihmisiä ryntää sinne paikalle, niin kannattaa olla ihan hiljaa tiedottamatta yhtään mitään...

Eli näine aatoksineni valmistaudun tämän yhdenlaisen karhunpennun kanssa illan matsiin. Jos samalla saisi jotain kyhäelmää tehtyä eteenpäin.Mukavaa iltaa muillekin :)

9 kommenttia:

 1. Teemulla on hyvä lankamaku:). Minä en tiiä yhtään ketkä tänään potkupalloilevat, mutta kuuntelen silti sujuvasti ja virkkaan...

  Kävin juuri ulkona tarkastamassa kirvat :D ja siellä oli todella hieno keli, toivottavasti tämä nyt muuttuu lämpöisemmäksi. Kivaa jalkkisiltaa.

  VastaaPoista
 2. Ei se hälytys ainakaan meidän telkussa hirveätä meteliä pitänyt välillä jonkin verran piipitti muttei häiriöksi.Yleensähän niillä on vastainen vaikutus,tulipalonkin sattuessa on katsojia yleensä enemmän kuin sammuttajia ja enimmäkseen haitolla.
  Teemulla näkyy olevan hyvämaku värien suhteen ja josko siitä huivi tulisi kehräten.

  VastaaPoista
 3. Voi tuota Teemua, kunnon kissan tavoin tykkää langoista.
  Ilmiselvästi Teemu sanoo, tää on mun kirja sitten. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kannatti taas lukea juttusi ja varsinkin katsoa ensimmäisiä kuvia :D Minä kun ajattelin että lehtieni lajittelu olisi kova urakka...mutta sinun kuvasi osoitti ettei se ole homma eikä mikään, minulla kun noita lehtiä on murto-osa ;) Teemullakin näyttää olevan hyvä tapa etsiä pehmeä lankakerä tyynyksi, paras on tietysti se jota emäntäkin haluaisi käyttää :D

  VastaaPoista
 5. Olipa lohdullista nähdä noi sun lehtipinot ja todeta, että on sentään jotain, mitä mä en hamstraa =D Mulla on lähinnä vaan käsityölehtiä ja jotain Kotiliesiä, joita olen säilönyt reseptien takia. Ehkä heitän nekin menemään, kun en kuitenkaan koskaan kokkaa mitään niiden reseptien mukaan... Teemu on karhunpennuksi lutu!

  VastaaPoista
 6. Jopas on ihmiset hölmöjä ja uteliaita :) Kun pitää varta vasten tehdä sitä, mikä kielletään :)
  Miullakin on tosi paljon lehtiä, mutta ne odottavat lukemista... yksi kori ja tosi iso paperikassillinen, osa saattaa olla vuodelta -07 jopa.

  VastaaPoista
 7. ;o) et sentään räväyttänyt ovea auki ja nykäissyt posteljoonia hihasta ettäs kun mätät luukusta noita lehtiä niin otappa nippu tuosta ja vie mennessäs.
  Mainion letkeitä kuvia Teemusta!
  Jänskää palloiluiltaa!

  VastaaPoista
 8. Oletpas sinä reippaana ollut, toivotaan, että ripaus samaa energiaa tännekin matkaa;)

  VastaaPoista
 9. Siis antakees kun mä vedän yhteenvedon: Neferi illalla tarkistaa että kirvat on kaikki kasassa eikä yksikään ole eksynyt huonoille teille.
  Voi kun tuo Teemu voisikin kehrätä lankaa; sillä olis tuota villaakin omasta takaa.
  Siis tuossa kasassa ei ole vielä mun käsityölehdet, heh, niitä on vissiin samankokoinen pino....
  Ja juu, postipojalle vois opettaa vähän tapoja. Niinkuin ennenvanhaan sanottiin jotta "tuo tullessas, vie mennessäs".
  Taitais pojan ilme olla yhtä kauhistunut kuin Pokka pitää -sarjan Hyasinthin postinkantajan ;D

  VastaaPoista