free counters

torstai 26. elokuuta 2010

Lyhyt päivitys Teemulandiasta

Olen ollut väsynyt. Niin fyysisesti kuin henkisestikin. Niin positiivinen asia kuin tämä muutto on ollutkin, on se vienyt voimani hetkellisesti ihan loppuun. Oli pakko pysähtyä ja vain olla.

Tiistaina olin lääkärissä, ja ensimmäinen valon pilkahdus näkyi tosi, tosi pitkään aikaan. Hometalo on aiheuttanut allergian ja astman. Eipä tuo tullut yllätyksenä, mutta ottaa se päähän siltikin. Pieninkin altistuminen homepölylle tai isommalle määrälle pölyä (esim. kissanhiekka) vetäisee paikat tukkoon. Opinpa käyttämään hengityssuojaimia :) Positiivista käynnissä oli se, että lääkäri otti minut kokonaisvaltaisesti huomioon, niin Crohnin taudin kuin diabeteksenkin ym. Yleensähän lekurit keskittyy vain yhteen asiaan kerrallaan.

Ja langat... niinpä. Pölisevät langat (onko sellaisiakin ??) ovat tästä lähtien kiellettyjen listalla. Norot valitettavasti kuuluvat tuohon joukkoon. No, eipä maailma tähän kaadu vaikka lujille ottaa XD

Muuten on ihan ok. Rakastamani syksy on tullut. Aikaisin aamulla on aivan ihanan kirpeä syksyn tuoksu silloin kun ei ole sateen jälkeinen puhtaan ilman väre ilmassa. Illat ovat pimeät; meillä Teemun kanssa parvekkeen ovi auki ja nautitaan kun saadaan olla sisällä.

Ruokaremontti on mennyt "melkein hyvin". Jäätelö on pysynyt kokonaan pois, suklaata tai karkkeja en ole ostanut. Kahvipullan otin takaisin niin että aamukahvin kanssa syön viipaleen tavallista pullaa. Yhden kerran ratkesin syömään Fazerin sinisen, mutta se taitaakin olla ainoa repsahdus. Painon putoamisesta en tiedä mutta pullottava vatsa on pienentynyt!!

Lopuksi kissahirviön terveiset; tämä on hänen mielivärinsä tällä hetkellä:


Novitan Tennessee. Ja tätä keräähän ei häneltä pois oteta


Ettäs tiiätte, nih


Hölmö katti joka käyttäytyy kuin pentukissa vaikka täyttää kuukauden päästä 5 v.

Oikein mukavaa torstaita, sillä torstaihan on tunnetusti toivoa täynnä :))

11 kommenttia:

 1. Ne hometalot taitaa olla useammalle terveysriski ja varsinkin jos ei tiedä sellaisessa asuvansa.Se sitten yllättää epämieluisasti.

  Joskus tuntuu että kun katselee ruokien ja herkkujen kuvia niitä kiloja jo kertyy.

  Teemu aivan selvästi tykkää tuosta langasta ja niin pehmeätä pään alla.
  Minä tykkään näistä viilenevistä ilmoista.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Moiks bemu pitkästä aikaa.
  Voi sinua, kyllä on sulla rankempaa ollut,voimia!
  Teemu on vähän kiukkusen oloinen, ilmeisesti ei luovuta lankakerää, jospa se aatteleekin, että tätä et ota kun terveytes menee?
  Ajattelee sinun parasta, että lankerät veks, niin kissa saa jäädä.. leikki sikseen..;D

  VastaaPoista
 3. Äläppäs Bemu sure sitä allergiaa ja astmaa, sillä siihen on hyvät lääkkeet. Minulla nimittäin on sama homma, että aiemmin on kurkku mennyt umpeen ja olen ollut tiputuksessa ym.Mutta enpä ole moniin vuosiin tarvinnut sitä apua, kun on hyvät lääkkeet. Ja uskon joo, että langat eivät ole hyväksi astmalle ja siksi en teekään mitään ihan villasta. Teemulle rapsutuksia, joita lähettelee Muru prinsessa, tyttäreni ragdoll kissa. Leppoisaa päivän jatkoa teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. Niin, ja ihan takuulla helteet ottivat koville.

  Voin vain kuvitella, millainen olo on homeelle altistuneella, itse tuskailen nyt juuri pujon kanssa ja aamuruoka koostuu erilaisista pillereistä ja nenään valuvista silmätipoista.

  Jälkikasvu katselee toiveikkaina kaksinkerroin rykivää mammaa niinkuin siinä Kummelin sketsissä Perintöä odotellessa :).

  Äitini sanoi kanssa käytyään viimeksi lekurissa, että oli ottanut kokonaisvaltaisen otteen ja hän saikin lääkityksensä uusiksi - minä vaan silmät pyöreinä totesin, että siehää painat kävellen kun viimatuuli. En ole vuosikausiin nähnyt häntä sellaisessa kunnossa....

  Terkkuja myös Teemulle, toivottavasti teillä on säilynyt isäntä/palvelijasuhde ennallaan :).

  VastaaPoista
 5. Huokaus... oispa mullakin tuota selkärankaa tehdä ruokaremontti... olis nimittäin tarpeen! Ei ne mun kilojen kertymiset tainnukaan olla lääkkeistä kiinni, vaan käden ja naamataulun välisestä liikkeestä... :S

  VastaaPoista
 6. Hyvä että pääsit lääkärille jolla oli aikaa keskittyä potilaaseen.

  Onneksi on olemassa myös noita ei-pöliseviä lankoja ja nettikauppoja joista niitä saa kätevästi ;).

  Teemu varmaan tarvitsee oman sinisen makuualustan :D.

  VastaaPoista
 7. ;o) minä käytän ihan mahdottomasti pöllyäviä lankoja kutoessani remonttireiskan hengityssuojaimia niin allergian ei tarvitse isotella.
  Heh heh ja samalla voi säikytellä ovikellonsoittajat.
  Hitsit, pääsit ihan oikean lääkärin pakeille!
  Tsemppiä ruokaremonttiin!
  Lupsakkaa lauantaita!

  VastaaPoista
 8. Olet jo toinen tuntemani henkilö (vaik sen toisen mä tunnen henkilökohtasemmin ku sut niin jotenki tuntuu et sutkin tuntisin ihan oikeesti...) joka on saanu hometalosta astman ja allergian. No, astman kans voi elää, mullakin on siihen hyvät lääkkeet. Ja hattua nostan sun ruokarempalle, mä en edelleenkään ole samaan kyennyt...!

  VastaaPoista
 9. Tuo Teemu on sitten mainio veijari! :) Onnea ruokaremontin kanssa!

  VastaaPoista
 10. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 11. No kyllä on hyvä jos on lääkäri joka ei tuijota vain yhtä asiaa vaan osaa ottaa kokonaisuuden huomioon. Harvinaista kylläkin. Toipumisia sinne ja ei se yks pulla nyt niin paha oo, itsekkin kun olen diabeetikko. Saa sitä joskus herkutella jos siltä tuntuu. Kisulla on hyvä tyyny kun noin tykkää.

  VastaaPoista