free counters

lauantai 18. syyskuuta 2010

Syysunelmia

Mitenkäs tässä näin on käynyt, että melkein kuukauden väli on kirjoittamisessa?? Aika menee niin nopeaan vaikka ei mitään tekisikään.

Eipä täällä mitään ihmeellisiä ole tapahtunut. Puolitoista viikkoa sitten vihdoin viimein saatiin hammasremontti loppuun; ei sitä kestänytkään kuin 4 kk. Mutta olen lopputulokseen hyvin hyvin tyytyväinen; yhtään särkylääkettä en ole joutunut ottamaan sen jälkeen kun amalgaanipaikat poistettiin!


Joten nyt on helppo hymyillä :) Kunhan varoo ettei hampaat tipu suusta *reps*

Onneksi Teemu ei käynyt kyseistä remonttia läpi, se olisi takuulla valinnut pikkuisen erilaisen hammaskaluston:

Eli juu, elämä täällä on entisellään; kissa käskee - henkilökunta tekee.

Syksyn ja sateiden tullen on ollut aivan ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan ja ottaa kudin käteen. Nyt on vain tullut runsauden pula, kun tekisi mieli tehdä tämä ja tuo ja se ja vielä tuollainenkin ja sitten ei oikein osaa päättää että mitä ottaisi työn alle.
Jossain vaiheessa huomasin että kattilakaapin sisältö on alkanut valua sohvalle

Josta kasasta ensimmäisenä langoille pääsi Dropsin Delight langasta tehtävä tuubi


Neferi...neferiiiiii...et suinkaan loukannu takamustasi kun siellä putosit tuolilta. Sorry etten ehtinyt varoittaa että tämä blogikirjoitus sisältää tuotesijoittelua.. XD

Tosin tuon jälkeen puikoille on päässyt myös Noro Silken Garden Lite -langasta tehty tuubi joka kaikkien yllätykseksi valmistui tänään. Olen ollut laiska kameran kanssa joten otan kuvan tässä jonain päivänä. Puikoilla on myös Rowenin Felted Tweed -langasta valmistuva neulejakku, samoin Brooklyn -huivi ja paksu huivi Titityyn Merisoft -langasta. Suuret on siis suunnitelmat, voi olla että noistakin vielä jotain valmistuu.

Inspiraatiota on odottelemassa Araucania Ranco Multy -lanka nro 337

ja pari muutakin lankaa.
Langanostolakko on mennyt muuten ihan hyvin, muutaman kerran olen sortunut, mut ihan vain pari-kolme kertaa, tai no niin, taitaa niitä olla viisi tai kuusi, mut muuten en oo ostanu lankaa...

Jälkikasvu on runsaan viikon metsästysretkellä pohjoisessa isänsä kanssa. "Vain yhden metson tähden, otan pyssyni ja lähden..." toivotti tämä äitee kun pojjaat lähti. Hauskaahan niillä siellä on, rämpiä metsässä mahdollisessa vesisateessa, nukkua sähköttömässä mökissä ja kantaa pyssyjä ja muita tamineita pitkin poikin. Ja sitten nämä ihmettelevät kun meikäläinen innostuu ihastelemaan lankoja. Ikuisuuskysymys; kummat meistä ovat pöljempiä... Olemme päätyneet tasapeliin; kaikilla tapansa ja mieltymyksensä.

Teemu 5 veen kanssa me päätimme viettää rattoisan lauantain ja sortua jäätelöön tänä viikonloppuna, kuin myös katsella telkkarista kumpaakin kiinnostavaa Animal Planet -kanavaa ;))


Mukavaa Caturdayta ei kun siis Saturdayta muillekin; mie meen kattoo mitä Neferi on miun pääni menoks suunnitellu.....

7 kommenttia:

 1. Voihan sanomapitsi, jos en olisi niin letkussa kunnossa kuumeen jälkihoureissa sängyssä makuullaan, niin olisi käynyt huonosti.

  Tiiäks muuten, mitä toi sanomapitsi tarkottaa? Ten points, jos tiedät.

  Jos ihminen on sortunut kuukaudessa vain alle kymmenen kertaa langan ostolakosta, niin sitä ei lasketa.

  Kattelin vaan tuota ylintä kuvaa, jotta jäikö sillä hammaskirurgilla kuitenkin jotain poistamatta :).

  Mukavaa lauantai-iltaa teitille. Ja lottovoitto meitille.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä sohvasi näyttää kotoiselta lankaverhoilussa.
  Noh, mulla on just' just persiin paikka 3 hlön sohvalla.
  Viihtyisää sunnuntaita ja herkullista jäätelöä!

  VastaaPoista
 3. Ihmettelinkin jo minne olet kadonnut, mutta lankaviidakostahan se Bemu löytyi :D. Kyllä minunkin evakkoreissulleni muutama lankakerä pääsi mukaan ;).

  VastaaPoista
 4. On lohduttavaa tietää että muillakin on lankoja kertynyt sohvalle.Näkisittepä minun neulomoni niin pyörtyisitte mutta uhallakaan en ota siitä kuvaa kun olen keinustuolini vuorannut lanka laatikoilla ja valmiiden töiden laatikko pyörii siellä seassa.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa

  VastaaPoista
 5. son of the bitch = sanomapitsi
  I want my eleven points and the papukaijamerkki ;)
  Hyvä että muillakin sohva täyttyy jostain muustakin kuin sohvatyynyistä; meillä tosin tämä karvainen sohvatyyny hankkii välillä saada hepulikohtauksen tuossa sohvalla ;D
  Ja meillä ihan tosissaan on kolmen istuttavalla sohvalla yksi pieni reunapaikka vapaana persauksille ja siitä Teemu 5 veen kanssa väliin taistellaan ankarasti jotta kumpi siihen pääsee istumaan. Teemu viis vee on kyllä voitolla 10-0... XD

  VastaaPoista
 6. No, johan sitä bemuakin täällä näkyy. Minä odottelin sinua Teljän kirkkoon meidän avioliiton 10 vuotis siunauspäivänä, mutta eipä sua vaan näkynyt. Ellet sitten ollut kärpänen katossa tai enkeli minun olkapäälläni.Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Okei, saat 11 pistettä ja papukaijamerkin :D.

  VastaaPoista