free counters

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Aurinkoinen sunnuntai

Että on ollut upea ilma tänään; aurinko on paistanut koko päivän niin että syksyinen päivä on ollut kauneimmillaan.
Teemu on makaillut parvekkeella, aina välillä on näkynyt musta vilahdus kun on ollut asiaa sisäpuolelle.

Koska maito (lue=jäätelö) oli loppu, päätin fillaroida lähikauppaan. En ole varmaan kertonutkaan miten ihanaa reittiä saan kulkea. Koska en ole jaksanut hetkeen ottaa kuvia; tässä tulee viimekeväinen kuva:

Aika karsean näköinen on keväinen kuva, mutta kuvitelkaa puut täyteen lehteen ja nyt kun on jo ruskaa.

Matkalla kauppaan kyselin västäräkeiltä josko olisi aika lähteä lämpimämpään. Pikkuiselle oravalle toivottelin hyvää syksyn jatkoa. Joo-o, lähiseutu pitää mua jo ilmanmuuta kahelina, joten juttelu eläinten kanssa ei sitä enää paljoa muuta ;D

Jälkikasvu lähtee huomenna ajamaan Muoniosta kotiinpäin. Mä en ole pysynyt laskuissa jotta montako tipua ne on saanu pamautettua; jonain iltana ainakin tuli viesti jotta päivälliseksi on metsopaistia.

Ylihuomenna meillä vietetään synttäreitä. Teemu täyttää silloin viis vee. Kamalaa miten vanha seKIN jo on.
Mutta nyt kutsuvat tanssivat tähdet, joten näemme myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. Kujahan näyttää siltä, että se jatkuu loputtomiin ja varmasti on hienon näköinen täydessä lehdessä.

  Ihmettelin itsekin viime viikolla, että västäräkit ovat vielä täällä ????. Ehkäpä ne ennustavat uutta lämpöaaltoa, tiedähäntä.

  Mukavia syyspäiviä ja onnittelut Teemulle :)

  Ps. jatkakaamme outoa käytöstämme kaikkien lähimmäisten iloksi :D.

  VastaaPoista
 2. Pystyn hyvin mielikuvittelemaan miten kaunis tuo reitti on näin syksyllä :). Meilläkin on vielä västejä, mutta kurjet ovat alkaneet muuttaa. Viikonloppuna meren yllä näkyi isoja auroja.

  Paljon onnea Teemulle.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuohon voi hyvin kuvitella avautuvat hiirenkorvat ja täydessä kesäasussa olevat koivut niin kuin lumivallit ja sininen hämärä joulukuulla.
  On hyvä että muillakin on samoja vikoja kuin minulla,pihalla kävellessä puhun linnuille ja jopa pensaillekkin ja olen huomannut että jopa kotiväki pitää minua hieman höynähtäneenä saatikka muut kyläläiset.Olen ollut kyläläisille kummajainen jo nämä 40 vuotta,diaknoosia ei minulle ole suoraan sanottu mutta vihjailuja on sinnepäin.
  Teemulle synttäri onnittelut naukuu Vilma ja Valtsu.
  Aurinkoista viikon alkua.

  VastaaPoista
 4. No hyvä että ulkona juttelijoita on muitakin; mä kun luulin olevani ainoa ;)))) Huomaan myös puhuvani vastaantuleville koirille omistajan katsellessa kummastuneena *reps*
  Toivottavasti nuo västäräkit tajuavat lähteä ajoissa etteivät jää tänne kylmään.
  Teemu kiittää onnitteluista ja toteaa että hyvin on viisi vuotta riittänyt mamman kouluttamiseen ;D

  VastaaPoista
 5. No jos nyt kommentointi onnistuis. Olen siis sen sata kertaa urittäny ja ihmeissäni killistelen noita edellisiä postauksia, kun muistelen kommentoineeni, muta mitään ei näy. Siis tää tietotekniikka.... Koivukuja on taatusti upea ruskan aikana ja ihana myös kesällä. Täällä alkaa olla ruska parhaimmillaan, mä sitte rakastan näitä värejä ja syksyn kirpeitä kelejä! Ja minuako tarkoitit tuolla tunnustus-postauksessa???

  VastaaPoista
 6. Teemulle isot synttärionnittelut! Onkos sankari saanut jotain herkkua tänään =)

  VastaaPoista