free counters

torstai 5. elokuuta 2010

Pupu, ei kun siis Bemu vauhdissa

Olis aika pullee pupu tämä XD (*reps*). Tai sanotaanko jotta lihaisa ;D

Kaksi päivää olen nyt painanut putkeen kantaen kaikkea mahdollista. Kirjahylly alkaa näyttää tyhjältä, lähtee toiselle puolelle huonetta viikonloppuna.

Hyllyn paikalle taas tulee vanha ompelukonepöytä, joka on tähän mennessä käynyt läpi varmaan kaikki mahdolliset paikat täällä.

CD:t lojuu vaihteeksi taas lattialla koska vanhat CD -tornit matkasivat Manseen ja uusi odottaa vaatehuoneessa jotta esikoinen ruuvaa sen seinään kiinni.

Design by Ikea...

Vitriinikaappi on saanut ensimmäiset tavarat sisäänsä. Tuunattua Ikeaa...vaihdoin puuhyllyt lasihyllyihin ja laitoin ne samalla eri korkeuksille; kuten keittiössäkin.

Vanha sohvapöytä lähtee huitsin nevadaan, enkä todennäköisesti hanki olohuoneeseen pöytää ollenkaan. Rahin ennemminkin.

Olimme esikoisen kanssa kiertelemässä huonekaluliikkeissä, esikoinen etsi jotain itselleen ja mä etsin ruokapöytää. Tsiish, mitä suurperheitä nykyään oikein on kun "kaikki" ruokapöydät olivat 6 hengen pöytiä. Jos joku pienempi löytyikin niin se oli just niin karmea että sen ääressä menee ruokahalu :(


Makuuhuone on vielä iso kysymysmerkki. Todennnäköisesti siitä tulee yhdistetty työhuone/nukkumispaikka. Mä en tykkää lojua sängyssä vaan mulle sänky on nimenomaan se paikka johon mä menen nukkumaan muutamaksi tunniksi.

Ja juu, kyllä kohta alkavat langatkin hakea paikkaansa ;D Muutama kerä tuli lisääkin. Ensiksi mun uusi mielilankani; Schachenmayr Cotton Bamboo:

Lankaa on myynnissä ainakin Fiinaneuleessa ja Titityyssä.

Ja löytö huuto.netistä Ilseriitalta


Langat ovat savikulhossa jonka ystäväni teki minulle kyllästyttyään ainaiseen purkoosiini :) Ihana kulho, näissä itsetehdyissä on aina niin upea fiilis, ihan erilainen arvo kuin kaupasta ostetuissa.


Esikoinen on huomenna tulossa viikonlopuksi ja suurimmaksi osaksi viettää aikansa Kirjurissa. Mä menen lauantaina lasten isoäidin luo viettämään käsityöpäivää ja yritän kuikuilla ikkunoista näkyykö "tuttuja", niinkuin tuo Ville Valo <3. Juu, niin sitä viedään vanhaakin jos Valoville ilmaantuu näköpiiriin *virn*

Tänään heräsin ennen kuutta ja olen nyt saanut imuroitua ja tyhjennettyä kirjahyllyn. Tiskit pitäisi ottaa koneesta ja aloittaa pesuhuoneen siivous. Esikoiselle on ole vielä sanonut että pesuhuoneessakin tavarat ihan pikkuisen muuttavat paikkaa; poika olisi varmaan perunut tulonsa jos tietäisi sen homman...

Ja Bemun uutisten loppukevennys; teekannun uusi virka


Mukavia käsityöhetkiä, vaikka sitten kynttilän valossa!

14 kommenttia:

 1. Jassoo, sitä on siis valkoinen pallura takamuksissa ja pitkät korvat :). Hyppien käy tietysti tavaroiden siirtelykin nopsasti. Voi mahoton, miten alkoi taas mielikuvitus tehdä temppujansa.

  Olet myös keksinyt oivan tavan piilottaa ufoja, kannuun.

  Huushollin vekslaaminen on ihan mukavaa hommelia, jos vaan muut perheenjäsenet pysyvät mukana.

  VastaaPoista
 2. Onpa sinulla ihana teekannu! Älähän nyt liikaa pompi ja hypi siellä tavaroittesi kanssa, jotta pumppu ei sanoisi itseään yhteistyöstä irti, hihi, jopas tuli vaikeasti sanottua, mutta kait sinä ymmärrät, mitä tarkoitan! Leppoisaa illan jatkoa ja Teemulle rapsutuksia!

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu :) sieluni silmin näen sinut kuikulemassa ValonVilleä :) *nauraa*
  Vitriini oli kyllä kaunis! ja tuo teekannu on ihana. Ihana myös ideasi, kun keksit sille ihan uuden työn:)
  Mukavaa viikonloppua sinne:)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Teemu ei yhtään pidä mun "lanka teekannussa" -ideastani. Pienet aivot yrittävät mietiskellä että lankaa tulee jostain, mutta missä se joku on ;D;D
  Onneksi mä saan täällä yksinäni vekslata, paitsi että jälkikasvu kuulemma joutuu toooodella koville mun touhujeni takia, kun joutuvat huonekalujen siirtohommiin.

  VastaaPoista
 5. Ompelukone pöytä näyttää tutulta sillä kotonani oli aikoinaan saman näköinen,monet saumat sillä ommeltiin kun opeteltiin itse tekemään vaatteita.
  Kun tavaroita siirtelee paikasta toiseen siinä kuluu aika rattoisasti.
  Hieno idea tuo teekannu kerä piilona.

  VastaaPoista
 6. No jo on ollut vauhdikas päivä! Mitäs Teemu tykkää kun huusholli on mullin mallin ;) Meillä kissa makasi tyytyväisenä sohvalla kolmen siihen heitetyn peiton päällä. Minun piti viedä peitot paikalleen mutta en sitten raaskinut kun toinen oli niin tyytyväinen makuupaikkaansa :D

  VastaaPoista
 7. Tuo ompelukone toimii edelleenkin, ja peittoaa joissakin asioissa uudet koneet; esim. nahan ompelussa!
  Teemu on ominut parvekkeen omaksi tilakseen, välillä käy tutkimassa paikkoja ja mumisee kulkiessaan ;D
  Tuo teekannu ei ole mun oma idea. Facebookin kautta eksyin joillekin käsityösivuille joissa joku esitteli tuon idean, miten saada lankakerä pois kissan ulottuvilta :) Hyvin toimii kun Teemu ei oo ainakaan vielä hoksannu miten kannen saa nostettua pois *virn*

  VastaaPoista
 8. Wau, mikä idea tuo teekannu. Sopii verannalla tehtäviin käsitöihin, siellä kun sitä roskaakin riittää ja pölyä.
  Touhua sinulla näkyy riittävän, vaihtelu virkistää sanoi kissa, kun akalla pöytää pyyhki, vai miten se meni.

  VastaaPoista
 9. No hitsi! Miks ei mulle kukaan tuommosta ideaa kertonu sillon, kun mulla oli koira!? Siitä kun läks karvaa enemmän, kun koko kylän piskeistä yhteensä, joten virkkauslangat oli aina ihan karvan peitossa, kun pyörivät pitkin lattioita. Olis ollu tuollaselle idealle käyttöä sillon...
  Koitas ottaa nyt ihan rauhallisesti siellä, ettet taas riehu ittees ihan uuvuksiin, kuuleksä!
  T. SariT

  VastaaPoista
 10. Totta, naisimmeisen mööpeleitä siirrellään ...
  noh ehkei ihankerrankuussa XD.
  Voi minkä tempun teit Teemulle,kun jemmasit lankakerän teepannuun.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Hitsi vieköön, mun tarttee varmaan mennä ostamaan teepannu.

  VastaaPoista
 12. Ihana teepannu Sinulla ja hyvä idea. Nuo kissat ovat ihania. Tuo ompelukone on oikea aarre.

  VastaaPoista
 13. Voi juku, mulla olis teepannu mut kissa puuttuu....! Tosin meidän kilpikonnat tykkää kans hyökätä villan kimppuun, varsinki jos se on muotoa sukka ja ollu miehen jalassa kumisaappaissa pari päivää. Mitenhän sitä sais miehen jalat tonne pannuun....?

  VastaaPoista