free counters

tiistai 3. elokuuta 2010

Hellettä pitelee...

...ja helle taas piteli meikäläisen melkein hissukseen. Monen VIIKON jälkeen eilen olin eka kertaa liikkeellä. Eikä se maailma sen kummallisemmaksi ollut tänä aikana muuttunut. Olis ny jotain voinu tapahtua, ettei aina sitä samaa ;))

Eilen mietin että intiaaninimeni The Knitting Bull vaihtuu kohta nimeksi Purkaa Kaiken.
En enää edes muista montako kertaa purkoosi on iskenyt tähän Tennessee -jakkuun, mutta kohta se iskee sen viimeisen kerran enkä enää aloita uudestaan.Jos neulon etureunaan ylimääräisen ainaoikein kerroksen, niin se näkyy. Jos taas en neulo, niin sitten etureuna "vetää". Argh.

Esikoinen muutti sitten viime viikolla omaan asuntoon. Mä en tiedä miten tässä näin kävi, mutta nyt mulla on kaikki huonekalut väärässä paikassa ja mä kannan kirjoja paikasta toiseen melkein samaan tahtiin kuin tähän asti olen kulkenut astioiden kanssa. Ja kaikki tämä vain siksi että poika vei mun CD -tornini.

Se on niinkuin Tarina sanoi; naisihmisen asunto ei ole koskaan valmis.

Nyt tyhjentämään tiskikone ja suunnittelemaan vitriinin sisustusta. Kuvia huomenna!

Have a Nice Day

7 kommenttia:

 1. Purkoosi iskee välillä pahasti.

  Meikällä oli tekeillä virkattu tunika, mutta siitä tuli heti niin tyhmä, että pistin sen pesukoneeseen huopumaan ja testaan palaa, miten se toimii huopumisen jälkeen :). Ei sitä ollut vielä paljon tehty, joten sain hyvän testipalan.

  Mukavia kahvihetkiä ja toivottavasti Teemu löytyy jostakin tyynyn alta.

  VastaaPoista
 2. Tuleepa hieno jakku sinulle! Minullakin keltainen villatakki jo aika pitkällä ja sininenkin jo toinen etukappale pitkällä. Näin saankin kaksi villatakkia yhtäaikaa valmiiksi. Hellettä on taas luvassa, juupajuu. OIkein leppoisaa illan jatkoa sinulle ja Teemulle täältä naapurista!

  VastaaPoista
 3. Tulin toivottamaan mukavia neuleiltoja sinne! Hienoa jälkeä tulee!
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se purkoosi tahtoo aina joskus iskeä,sanotaan että kolmas kerta toden sanoo ainakin minulla joskus jopa useammin.
  Meillä on kylläkin isäntä sitä mieltä että naisimmeisen huusholli on usseimmiten liian täynnä.
  Tänään ei lämpö noussut eetes kahteen kymmeneen ja minä olen tyytyväinen,koko viime yön satoi vettä puoleen päivään asti.

  VastaaPoista
 5. En tiedä mistä Teemu ilmestyi mutta aiheutti sydämentykytystä kun pelätti hyppäämällä jostain mun syliini. Ei ollu kaukana etten vaistomaisesti heittäny sitä kiljaisun kera korkeelle ;D;D
  Täällä tänään ihan mahdottoman painostava ja kostea ilma, ukkosta taitaa tuupata. Sade tekis hyvää, mut ukkonen sais pysyä pois.

  VastaaPoista
 6. Tääl on kans hauduttu kauheessa helteessä. Tummia pilviä lipuu ohi, mut ei sada. viime yönä sentään ukkonen roppas mulle vähän kasteluvettä saaveihin. Munkin mielestä toi jakku näyttää hyvälle! Sulla sitä kotijumppaa sitten riittää noiden tavaroiden kantelun kanssa, koskas alat lankaa raahaamaan paikasta toiseen??? T:virpi

  VastaaPoista
 7. Aja purkoosi tiehensä - minustakin tuo aloitus näyttää hyvältä :D. Tiedän kyllä tunteen kun työ ei omasta mielestä ole riittävän onnistunut, ei siinä muiden vakuuttelut paljon auta ;).

  Teemulle rapsutuksia (mutta ei terkkuja Dessiltä kun rouva ei tykkää muista kissoista).

  VastaaPoista