free counters

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Mitäs sitä telkkarista katseltaisiin...?

Kiitoksia mielipiteistänne! Huivin teko jatkuu sen kummemmin enää eroa miettimättä. Tilasin vielä kaksi vyyhtiä lisää tätä ihanaa Little Lovely väriä nettineulekahvilasta; saan sitten mahdollisimman ison huivin :)

Iltaisin on mukava istahtaa kudin kädessä sohvalle katselemaan telkkaria...mutta, mutta kun sitä katseltavaa tulee niin harvoin.
Itselläni on kaksi vakisarjaa jotka katson

Criminal Minds &

Kova Laki

Katselin tulevan viikonlopun ohjelmatarjontaa. Ok, ei tule formuloita

joten se on pois tarjonnasta. Ai niin, mutta minähän katselen formulat netin kautta... Viime kisan ranskalaiset selostajat saivat meikäläisen hulluuden partaalle, varsinkin nimien "uudistaminen"; Älönsröö, Rrrräiikkööönen... Mutta pahin oli Schumacherrrriiini ;D Lopulta mä olin niin kipeä naurusta ettei kisojen seuraamisesta tullut mitään ;D;D

Ai niin, siis tulevan viikonlopun ohjelmatarjontaan: Hmmmm...Suunnistuksen Jukolan viesti on pakko katsoa koska kuopus on siellä :) Avara Luonto -tyylistä ohjelmaa olisi todella hauska katsoa, mutta ko. ohjelmaa ei. En missään nimessä halua nähdä tappoja, raateluita ja luonnon karuutta. Jokainen tietää miten julma luonto todellisuudessa on, en halua siitä lisää muistutuksia. Miksi ei voida näyttää luonto-ohjelmia joissa kaikki on hyvin ja joita on mukava katsoa? Kai sellaisiakin tehdään??
Arvostele mun illallinen Ruotsissa - Kuumaa latinoruokaa - Huippukokki lähtee maalle - Nigellan uudet herkut - Leila leipoo - Huikea kakkukisa et cetera.
Sunnuntaina uusintoja ja uusintojen uusintoja.
City-puutarhuri - Juhlat puutarhassa - Sadan taalan remontti - Sisustus uusiksi miehen tapaan - Eden pihaklubi - Uusi elämä maalla...
Lauantaina ruokaohjelmat ja sunnuntaina pihaohjelmat.

Mitäkö sitten haluaisin jos nämä ei kelpaa? En minä vaan tiedä :-o Yhdeltä kanavalta ruokaohjelmia, yhdeltä puutarhaohjelmia, yhdeltä urheilua jne. Ai niin, luin jostain uutisen että syksyllä alkaa Dallas. Siis kaikkihan varmaan muistavat J.R:n ja Bobbyn ja keitä kaikkia siellä olikaan. Ja juu ei, sarjan jaksot eivät ole uusintoja vaan aivan uusia jaksoja. Pakko on katsoa ainakin se miltä J.R näyttää vanhentuneena ;)

Että miksikö kirjoitin tämän tyhjänpäiväisen tekstin; no kun telkkarista ei tullut mitään katsottavaa!!!

3 kommenttia:

 1. Heissan vaan bemu täältä naapurista! Juu, mekin annoimme jo telkun pois joitakin vuosia sitten, kun ei ollut mitään katsottavaa. Mutta ensi vuonna kun joudumme maksamaan siitäkin vaikkei olisikaan telkkua, niin kait se pitää hankkia. Ja ainahan voi katsella ihania vanhoja elokuvia, joita saa kirjastosta dvd:nä ja ehkäpä vielä vhs:näkin. Juu, mutta toki minäkin muistan ihanan Dallasin joita sarjoja seurasimme aina! Nyt olen vaan niin riippuvainen tästä tietokoneesta, jotta...
  Mutta mukavaa viikonloppua sinulle ja Teemulle ja hymyillään jos tavataan!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole tota ongelmaa, kun useimmiten meidän telkkarista ei näy mitään =D Näin on ollut siitä asti, kun siirryttiin hienoon digiaikaan. Kaikki vahvistimet ja vimpaimet on hommattu, mut kun ei pelitä niin ei pelitä. Varsinkin sateella ja tuulisella säällä signaali katoaa kokonaa. Näinä päivinä (ja muutenkin)ukko katsoo töllöstä potkupalloa, milloin nyt sattuu kuva vilahtamaan ruudussa.

  VastaaPoista
 3. Kesäisin kylläkään ei tule töllöstä muutakuin uusintoja joskus tuntuu että uutisetkin on uusintoja kun jauhaa yhtä ja samaa.
  Dallasia olen aikoinaan katsonut yhden ainoan kerran kun piti pysytellä hereillä kun piti tytär lähtä hakeen kyliltä diskosta,enkä tykännyt ollenkaan enkä luultavasti katso jos Dallas alkaa uudelleen.
  Keväällä kun lumet sulaa katoilta,katoaa singnaali vähä väliä se on tämäm digi ajan ongelma,joskus niin pahoja häiriöitä ettei saa mitään selvää kuvista ja väreistä.

  VastaaPoista