free counters

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kolme vuotta Väinölässä

Niin tuo aika menee; tänään tuli täyteen 3 vuotta Bemulandiassa. Hauskaa on ollut eli päivääkään en vaihtaisi pois :))

Päivät kuluvat tasaiseen tahtiin, odottelen pääsyä kardiologille jolle aika on varattu 11.7. Mitä tahansa Porissa onkaan niin ei ainakaan toimivaa terveydenhoitoa eli ainoa keino saada hoitoa on mennä yksityiselle :(

Aika väsynyt on olo tällä hetkellä; lääkitys on lievästi sanoen rempallaan ja toivon että tuo käynti erikoislääkärin luona edes hieman auttaisi asiaa.

Päivitys on tällä kertaa lyhyt ja kuvaton. Ursula saapui taloon pari päivää sitten ja haeskelen nyt yhteistoimintaa Windows 7 kanssa.... Siis tämän koneen nimeksi on ihan oikeasti annettu Ursula ennenkuin kukaan ehti minulta kysyä....

Mukavaa viikonloppua kaikille ja Teemu lammaskissalta terveisiä ;D

8 kommenttia:

 1. Huh, kesällä on niin kiireistä, että kun kerran ehtii istua koneelle niin yhden blogin lukemiseen meneekin sitten seuraava puolituntinen... Täällähän oli vaikka mitä. Olen samaa mieltä sen huivin kanssa; et heitä pois vaan neulot valmiiksi ja ruttaat kaulaan ja menoksi. Sillon kukaan ei huomaa värieroa.

  Nettiriippuvuudesta; mä huomaan, et mulla hujahtaa tosi nopsaan aika kun tähän koneen ääreen itseni parkkeeraan. Toisaalta, en ole riippuvainen, koska ei yhtään harmita vaikka joskus oon pidempäänkin pois koneen ääreltä, esimerkiksi nyt kesällä en ehdi juurikaan koneella istuskella. Ei se oo nettiriippuvuutta jos pystyy lopettamaan käytön ku tuntuu siltä, et nyt riittää. toisaalta, jos pää hajoo kun ei pääse tilaamaan uutta tavaraa netin kautta ni se lienee ostosriippuvuutta.....? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se tilattava tuote on lankaa niin se menee neuloosin piikkiin, eikä ostosriippuvuuden ;D;D

   Poista
 2. Heipparallaa vaan ja hellät tunteet täältä Väinönlinnasta, naapurista! Tosi on, että täällä on huono terveydenhuolto. Minullakin on verensokeri jatkuvasti aamuisinkin koholla ja samoin verenpaine, jalat tunnottomat jne. Mutta minä vaan sinnittelen ja toivon väsymykseenikin aikaa parempaa. Silti sain Heidille valmiiksi uuden mekon, jeees. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja heinäkuuta ja hymyillään jos tavataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla otettiin sokerilääkkeet vallan pois kun ne aiheutti niin kovia heilahteluja; eli mulla ei nyt ole lääkitystä diabetekseen ollenkaan :( Koko Porin perusturva on enemmän kuin sekaisin...
   Mutta sinnitellään me ja nautitaan lämmöstä :)) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne naapuriin!

   Poista
 3. Onnittelut bemulandiaan rouvalle ja Teemulle!
  Onnea myös uuden Ursulan johdosta ja sitkeyttä treenaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisiköhön mun nyt alkaa vastaamaan puhelimeen hyasinttimaisesti "Lady of the House speaking.." ;D

   Poista
 4. Ai Ursula olikin tietsikka, mä ehdin hetken ajatella, että Teemu on saanut tyttöystävän =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisikin lammaskissa 007:llä tekeminen jos tänne joku nti Kissa tulisi. Taitaisi pojulla tulla tassuihin vipinää kun painelisi karkuun ;)

   Poista