free counters

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Teemun Halloween kepponen

En tiedä voiko tätä oikein kepposeksikaan sanoa, mutta jos kissa tuumasi että karkki tai kepponen; niin karkkia se ei tästä ainakaan saanut.
Menin parvekkeen ovelle kurkistamaan että mitä Teemu Viis Vee touhuilee niin kissa istui oven takana lintu suussa. Teemun olemattoman saalistusvaiston tuntien tuo olisi jo muutenkin ollut ihan ihme juttu, mutta kun tuo parveke on lasitettu ja lasit eivät ole koskaan auki.
Vaikka olisin kuinka aukonut ja sulkenut silmiäni niin siellä se istui, musta otus talitintti suussa. Jos pihassa olisi ollut piilokamera, niin mun ilmeestäni olisi saanut vallan messeän kuvan.

Pikkuisen jo aloin epäilemään että jälkikasvu tekee mulle kepposta ja on piilottanut jonkun pehmolelun parvekkeelle kissan löydettäväksi, mutta kun tuo otus tajusi että nyt sillä on jotain syötävää, niin pakko oli uskoa lintu oikeaksi.

Varmuuden vuoksi vielä soitin kummallekin, ja pojat taisivat saada eilisaamun parhaan naurun. Jostain raosta se lintu on parvekkeelle eksynyt ja lentänyt päin ikkunaa katkaisten kaulansa; koska mitään elävää tuo katti ei kiinni saa.

Tänä aamuna kiipeilytasolla istui kissa odottaen suu auki ja nyt on pettymys kova kun yhtään lintua ei lentänytkään suuhun. Life is Hard.

Neulomossa jo hehkutin D-vitamiinia ja hehkutan edelleenkin. Elokuun lopussa aloin napsia tabuja lääkärin määräyksestä, ja vointi on ihan tosissaan parantunut. Krooniskasta johtuva oksentely on melkein kokonaan poissa; mä olen virkeä ja nukun yöni hyvin. Joten nyt sitä on sitten tullut tehtyä vaikka mitä!

Ensimmäisesta tuubista tuli kyllä varsinainen tuuba; se ei istunut yhtään kaulalle

eli purkoosi iski ja nyt on uusi versio puikoilla, parikymmentä silmukkaa lisättynä ja ½ numeroa isommat puikot. Nyt sen pitäisi saada laitettua kahdeksikkona kaulalle.
Mallineule on samaa: kierolla ihmisellä on kierot silmukat XD

Lankana muutaman vuoden varastossa marinoitunut Noro Silk Garden Lite

Noron Yuzenista (nro 9) laitoin aamulla puikoilla tämän Dropsin mallin:

Pikkuisen on ehkä tuo Noro kovaa, mutta menköön, ei tuon niin pehmeä tartte ollakaan.

Seiskaveikka odottaa aloittamistaan jotta pääsisi muodostumaan tällaiseksi

Ja puikoilla on Rowan Felted Tweedin lilan värinen lanka joka taas yrittää saada tällaisen muodon:


Eli täällä mennään periaatteella; Kun on monta työtä puikoilla, voi olla että edes yksi niistä valmistuu ;D

Samalla periaatteella taidetaan mennä sisustuksen kanssa:

Pikkuinen kirjahylly on tyhjennetty

samoin kuin tv-taso ja kai noihin jotain pitäisi alkaa taas tuupata.

Keisarinna löysi paikkansa eteisen lipaston päältä

ja nyt alkaa mansetin ja kynttelin etsintä ;))
Juu, mun hommani on tätä nippelin ja nappelin metsästystä, joka on hiiiiidasta mutta josta mä nautin.

Ensilumi satoi jo maahan. Jep jep, kyllä täällä Länsirannikolla tätä saa kutsua lumeksi

Mikä ei ole vettä, se on lunta täällä.

Eipä tänne muuta ihmeellistä kuulu. Jälkikasvusta nuorempi oli 1½ viikkoa Saksassa työmatkalla. Vanhempi tekee samaa kuin minä; sisustaa omaa asuntoaan. Lasten isoäidin luona käyn aina kun tilaisuus tulee; ihania päiviä käsitöiden ja hyvän ruoan ja mukavien juttutuokioiden kera. Kaikki on vaihteeksi todella hyvin!

Happy Halloween to Everybody!

9 kommenttia:

 1. otin kuvan tosta kurpitsasta kännyllä

  VastaaPoista
 2. Jassoo, siis D-vitamiinilla saapi alakuvan näköisen olomuodon :D.

  Minäkin olen syönyt jo ainakin vuoden tripla-annoksia, mutta ei ole ihan noin hyvässä kunnossa iho vielä. Vakavasti puhuen, olo kohentuu kummasti D-vitamiinilisällä.

  Teemuhan oppii vanhoilla päivillään uusia kepposia :), mukavaa halloveenia molemmille.

  VastaaPoista
 3. Ovela jäpikkä tuo Teemu... :D
  Kuten jo totesin, mulla ei toi d-vitamiini tehny kesää ei talvee. Popsin sitä lääkärin määräyksestä viime talven, enkä mä huomannu yhtään mitään. Kokeilen kyllä uudestaan, mutta en odota yhtään mitään. Kuudauden tai kahden loma vois kyllä tehdä terää.... ;D

  VastaaPoista
 4. Tintit pääsevät pahuksen pienistä reijistä sisälle ...tai ulos.
  Tämä syksy on ollut töissä melkoista tinttijahtia, kun vanhainkotiin tehdään lisäosa. Sehän liitetään vanhaan osaan tietysti puhkomalla seiniä.
  XD onneksi ei sentään yhdelläkään mummolla tahi vaarilla ole ollut lintu hampaissa tahi edes höyhennettävänä.
  D-vitamiinia pitäisi popsia ympäri vuoden,vaikka suvella aurinko ei siellä lännessä kauaa viihdy. Niin eikä suomalaiset ole omaksuneet nukkumista taivasalla suviöinä kuin auringonpalvojat rannalla vaan nukkuvat omissa makuukamareissaan D-vitamiinin puutoksen uhalla.Noh, oma vitamiinipurkki on vielä apteekin hyllyllä.
  Onnea mansetin metsästykseen knitting bull:ille ja vähemmän onnea Teemun lintujahtiin!

  VastaaPoista
 5. Haa Haa, onnistuimpas tällä kertaa tulla lukijaksi tänne, muutamaan otteeseen oon yrittänyt mutta aina joku on tehnyt topin jossain kohti. Pidä linnut loitolla, meillä sellainen majailee tyttären huoneessa. Ja D-Vitamiinia kannatan minäkin kohtuuden rajoissa kumminkin. Se 25 riittää mulle.

  VastaaPoista
 6. Tintit pääse melkopienestä raosta lämmittelemään ja Teemulta ei varmasti ole tarvittu kuin tassun ojennus kun saalis on ollut kiinni.Muutaman kerran olen seurannut kissoja saalistuksessa ja ne ovat yllättävän ketteriä ruokansa luonnosta ottamaan.Kerran minä moitiskelin meidän 10 kilosta kollia sen laiskuudesta ja saamattomuudesta mutta tuosta vain silmien edessä nappas linnun ja ilkkuen näytti sitten saalistaan minä en nimittäin kerinnyt näkemään enkä oikein tajuamaan miten se sen teki mutta teki kuitenkin.
  Olisippa minullakin nuin paljon tyhjää tilaa hyllyssä niin hetkessä täyttäisin ei tarvitsisi arvuutella millä.

  VastaaPoista
 7. Teemusta on siis paljastunut uusi puoli =) Kaverille tuli ikään kuin joulu etuajassa, mahtoi olla itsekin kummissaan. Kyllä se meidänin kissuun aina lintuja kyttää. Loppukesästä meinas mennä aamumyslit väärään kurkkuun, kun katti kipitti terassilta sisälle rastas suuussa. Toi meille aamiaista =)

  VastaaPoista
 8. On kyllä niin uusi puoli Teemusta; kaurakodissa se makasi nurmikolla ja västäräkit hyppi sen päällä XD
  25 ug mullakin menee tuota D-vitamiinia, kun se kerran auttaa niin en viitsi ottaa enempää vaikka lekurin määräys oli 50. Ja Sari, tuohon sun stressiin ei kyllä auta muu kuin loma ja lepo, siinä millään vitamiineilla oo vaikutusta. Joten miten olis pienet lomat...??
  Kirjahylly alkoi tänään täyttyä, täytyy vielä miettiä mitkä jää ja mitkä ei kun nyt on tila rajallista. Pyäääh!

  VastaaPoista
 9. Kivan näköisiä neuleita sulla on puikoilla!

  VastaaPoista