free counters

torstai 21. lokakuuta 2010

Kun neliöt ei riitä...

rakennetaan tietysti lisäsiipi XD

No ihan noin pitkälle mä sentään en ole mennyt, mutta nämä 60 vaivaista neliötä on kyllä viime kuukauden aikana saanut kyytiä. Jos sanon että mikään ei ole ennallaan, niin tiedätte että kaikki on nyt joko oikeassa tai sitten ihan väärässä paikassa...

Vielä viimeinen iso rutistus on edessä makuuhuoneen kohdalla. Mä tajusin että mä tarvitsen työhuoneen. Älkää kysykö miksi, ei mullakaan ole mitään hajua miksi mä sellaisen tarvitsen, mutta yhtenä päivänä vain totesin että näin on. Johtui varmaan siitä kun puolen tuntia hain yhtä paperia ja toisen puolen tuntia jotain muuta ja totesin että jos mä en saa työhuonetta niin mä en KOSKAAN löydä täältä mitään.

Muistatte varmaan (ainakin jotkut) makuuhuoneen systeemin; eli ihan normi makkari.

No nyt sieltä lähtee sänky veks, ja tilalle tulee sellainen yhden naisen ja yhden kissan vuodesohvasänky, vai mikä sen sohvan näköisen härpäkkeen nimi sitten onkaan.

Eli kun kaikki nuo lähtee tuolta niin mä voin kantaa sisään vaikka mitä. Arvatkaapas ketkä on innoissaan kun joutuvat kantohommiin... Just niin; jälkikasvu hakee epätoivoissaan piiloutumispaikkoja ;D

No, jottei tulisi vääriä käsityksiä niin on myönnettävä että ovat hyvin olleet apuna, ilman poikia mä en saisi täällä mitään aikaan.

Syy tähän hetkelliseen kirjoitustaukoon taas löytyy operaattorista. Laitoin Elisan liittymän pois ja hankin Saunalahden; ihan silkan rahan tähden. Saunalahti maksaa 9,90€/kk eli pitkän pennin vähemmän kuin Elisa. Pikkuisen taas oli ongelmia ennenkuin netti toimi, useampikin päivä meni arvuutellessa jotta pätkiikö vai eikö pätki, siinäpä nettiriippuvaisen pulma.
Loppujen lopuksi kun mä olin aikani taistellut härpäkkeiden kanssa ja saanut kaiken vain enemmän sekaisin

esikoinen tuli ja tapansa mukaan korjasi mun viritelmäni, joten ainoa joka nyt enää pätkii on meikäläisen muisti. Mutta joka aikakaudella meillä tuntuu olevan omat riesansa

mitähän seuraavaksi..?

Teemu elää ja voi hyvin. Ja pitää huolen mun kunnostani. Nyt on jo sen verran viileää että parvekkeen ovea ei voi pitää auki, joten varmaan arvaatte mitä tuo musta otus tekee. Tahtoo parvekkeelle, tahtoo pois parvekkeelta, tahtoo taas parvekkeelle...

Ja jos mä en tarpeeksi vikkelästi saa persaustani ylös tuosta sohvasta ja parvekkeen ovea auki, niin parvekeoven ikkunalasit helisee kun se iskee tassulla lasiin. Some things never change.

Tässäpä tätä juttua jo tulikin, seuraavaksi paneudun asiaan kutominen, joulu ja uudet ihanat langat.
Mukavaa torstaipäivää toivottaa hän joka sai Neulomosta tunnustuksen Vuoden 2010 Tukija. Olen ihmeissäni mutta myös erityisen otettu moisesta. On kaunis kiitos jos on voinut olla avuksi.

10 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta, varmasti lämmittää :).

  Meillekin pitäisi luultavasti alkaa katsella latoa tai jotain vastaavan kokoista säilytystilaa. Vaikka ei koskaan ikinä mitään osta eikä hanki, niin tavara poikii.

  Teemulla on ihan oikeat elkeet, kunto korkealle ja pehva ylös sohvalta. Sellainen vuodesohva on ihan kiva kapistus, mutta kannattaa ottaa todella hyvä vuodemekanismi siihen, muutoin Teemu ei voi nukkua ja valittaa kyhmyjä patjassa hän :D.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut tittelistä!
  Teemuhan vaan ajattelee, jotta liikunta on hyvästä ja kaiken maailman tanssit muotia.
  Teillä on ihan oma danse kuvio partsu oven kanssa.
  Kauniita unia!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut.
  Minä olisin kyllä sitä mieltä että mitä leveämpi sänky sitä parempi voi nukkua vaikka poikittain.
  Liikunta on vain hyvästä ja Teemu on sen varmasti huomannut pysyy nivelet notkeina.
  Mukavaa loppu viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Minulla olisi hyvä vinkki tuohon ripeään oven aukaisuun rullilla kulkeva nojatuoli niin kerta potkasulla olisi parvekkeen ovella eikä tarvitsisi ylös alas voimistelua.

  VastaaPoista
 5. >reps< Kuulostaa niiin tutulta toi parvekkeelle, sisään, parvekkeelle, sisään... Meillä sama juttu, kissuus haluaa ulos ja minuutin päästä sisää. Käy kääntymässä ja haluaa taas ulos. Ja auta armias, jos hän sisään tullessa joutuu odottamaan vaikka 20 sekuntia, kyllä tulee nuhteita! Mietittiinkin tossa, että palkattais kissalle oma portsari. Työaika n. 7-19, ei taukoja paitsi jos katti sattuu viihtymään sisällä pidemmän aikaa kerralla.

  VastaaPoista
 6. Juu, Teemu ei todellakaan ole tottunut mihinkään kovaan patjaan kun se nukkuu mun päällä *reps*
  Tämä meidän sänkykeskustelu Teemun kanssa juontaa jo ajasta jolloin se oli pentu, kerronpa sen jonain päivänä teille...
  Tarikka; tuo rullanojatuoli menee kyllä harkintaan ;)))
  Krista; meillä tuo portsarijuttu ei varmaan toimis kun kissuus ei takuulla raaskis teettää näitä hommia kenelläkään ulkopuolisella. Se on nääs sitä mieltä että oma henkilökunta hoitaa nää hommat, mokoma vieraskoree katti XD

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta tittelistä! Oikeeseen osoitteeseen tuli!

  VastaaPoista
 8. Olipa kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa! Mukavaa viikon alkua sinne naapuriin!

  VastaaPoista
 9. Onnea tittelistä! hania nuo kissat, jos ei Teemua olis niin sähän kasvaisit kii sohvaas tai nojatuioliin. Tai hautautuisit lankakasan alle. Nyt Teemu pitää huolen siitä ettet vallan paikoilles sammaloidu tai hautaudu lankojen alle. Tsemppiä jälkikasvulle, niil on selkeesti oma punttisali ja tiukka treineri!

  VastaaPoista