free counters

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Liikaa vitamiineja...?

Pikkuisen alkaa siltä tuntua että on tullu popsittua tabuja liikaa kun aika ei riitä vaikka yksi lisätuntikin saatiin. Tällä hetkellä tuntuu että hommat sujuu kuin tanssien

Kai mä otan takaisin koko viime talven sairastelua ja paikallaan olemista.

Joka tapauksessa näyttää hyvästi siltä että mä voisin todellakin viettää rauhallisen joulun tarvitsematta miettiä tekemättömiä töitä. Voi kun upeaa se olisikin, viime joulu oli niin karmea kun ei ollut jaksanut tehdä joulutunnelman eteen mitään.
Nyt on tunne että vois tehdä vaikka kuusen koristeetkin itse, neulomalla tietenkin :)

Mahtoikohan se kalaöljykapseleiden lisääminen tähän vitamiiniannokseen olla liikaa, tätä menoa mä kävelen kohta pitkin seiniä


Joka tapauksessa sitten viime tapaamisen tuubi on edennyt purkoosin jälkeen n. puoliväliin

koko, siis leveys, alkaa olla ok, mutta mä en tajua miksi jälki on noin epätasaista vaikka yritän kutoa tosi siistiä. Tosin lanka on Noroa ja purettua sellaista, mutta siltikin. No, tuskinpa kukaan tulee niin lähelle mua että erottaa silmukoiden epätasaisuuden, ja jos tuleekin niin lähtee kauemmaksi tavallisen äkkiä

Joulun lähestyessä halusin itselleni aivan välttämättä punaisen kaulahuivin ja varastosta löytyi Gedifran Rianna Coloria. Pikkuusen vielä puuttuu *virn* kun pitkän huivin ajattelin tehdä

Äh, väri on siis punainen, joulunpunainen.. Koskahan mä saan kameran joka tallentaa värit oikeina. Kuvaajassahan ei tietysti ole mitään vikaa.. ;)

Tänään postipoika toi mukavan yllätyksen; olen jo hetken metsästänyt sitä "täydellistä ruskeaa" lankaa ja Neuleunelmissa näin tämän, ja on kyllä luonnossakin just prikulleen sellainen jota olen hakenut.

Nyt kun vielä hokaisi mitä mallineuletta tekisi; huivihan tästäkin tietty tulee.

Marraskuu jatkuu yhtä ihanan talvisena kuin alkoikin

Kuva on otettu 1. päivä. Eilen aurinko jaksoi paistaa mutta painui unilleen taas tänään ja lähetti vesisateen tuuraamaan. Jos jotain aikoo tehdä niin on pakko pitää valot päällä.

Hämärän aikakausi siis menossa, joten ei auta muu kuin ottaa tuikut esiin. Mistä helekatista nämä kaikki on tänne ängennyt :-o ??

Okei, suurin osa noista lähtee myyntiin.

Ja tällaisen sateisen talvipäivän kunniaksi mä otan Teemun kainalooni ja lähden kaivelemaan pahvilaatikkoja jotta onko meillä muutossa tullut yhtään joulukoristeita mukana. Juu, mä tiedän että on VASTA marraskuu, mutta kun mulla on joulumieli jo nyt!

Iloista mieltä kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hahaa! Ulvoin naurusta kun lueskelin blogiasi! Hauskoja juttuja aivan älyvapaita kuvia! :D :D Kolahti ainakin miun huumorille, siispä liityin lukijoidesi joukkioon!
  Terveiset täältä Teemulle, lähettää meidän vanhapiika-kissa (no, on se kerran miehissä käynyt) Nemi.

  VastaaPoista
 2. Ja mistä tollasen lääkityksen saa, että pääsee melkein pitkin seinä kävelemään???! Tää täti tarviis piristystä, tää pimeys ja harmaus lyttää miut ihan kokonaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi nättejä lankoja olet laittanut tänne. Onneksi ei ole langanostovimma päällä :).

  Täälläkin vesi piiskaa ikkunoita ja on pimeää kuin säkissä, mutta eiköhän se taas kerran kestetä tämäkin syksy...

  Mukavia kynttiläillallisia a la Hyacint :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo lanka minusta on punaista siis joulunpunaista vai onko minulla vääristynyt värisilmä.
  Joskus vain tulee neulejälki epätasaista huomasin kunneuloin Tico Ticosta sukkia niin se oli huomiota herättävän epätasaista ja yleensä neulejälki on tasaista.
  Joulu on yllättävän lähellä ja tämä pimeys tekee ihmisen haikaileen valojen perään.Täälläkään ei näy jälkeäkään tulevasta joulusta kun vettä on puottanut koko päivän ettei ole ollut ulos menemistä.
  Elähän kaikkia tuikkuja hävitä kun siinä näkyy olevan eri värit jokaiselle vuoden ajalle,näkisitpä minun tuikku varastoni.
  Mukavaa viikon jatkoa ja laitetaan joululaulut soimaan että keretään ne kertaalleen kuunnella ennen joulua.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa joukkoon Kanaemo :)) D-vitamiini tämän kaiken on saanut aikaan. Elokuussa aloin lääkärin määräyksestä popsia pieniä valkoisia pillereitä, ja olo on koko ajan parantunut ja väsymystä ei oikeastaan ole ollenkaan.
  Ai niin, nämä Hyacintin kynttiläillalliset, hmm, kenetköhän mä kutsuisin omiini... Pappi, lukkari, talonpoika, kuppari!
  Oli se lanka tuossa kuvassa jo aika oikea, mutta sitä ennen mä olin ottanut varmaan kakskymmentä kuvaa joissa se näytti kaikkea violetista harmaaseen *reps*
  En mä kaikkia tuikkuja myy, mutta mulla on liikaa sinisiä tuikkuja ja niistä mä haluan eroon. Vaikka tietysti jos vaikka saapuu se hetki sininen.......
  Täällä myrskyää ja sataa vettä ja on pimeää, tekis mieli laittaa jo ikkunaan jouluvalot.

  VastaaPoista
 6. Jouluvalo sisustusta minäkin olen jo ajatellut vihjasinkin jo mutta miesväki vähän niinkuin että jos ei sittenkään ihan vielä.Ulos ikkunan taakse ainakin laitan tänään.
  Lystikästä pyhäinpäivää Teemun seurassa.

  VastaaPoista
 7. No sulla ei ainakaan tuu pimeetä, jos vaikka sähköt menis... :D Mäkin olen nyt syöny niitä d-vitamiineja, vielä ei mitään.
  Mua henk.koht. ei harmittais yhtään, jos yhtäkkiä päätettäs, että joulu onkin peruutettu. Ei ees tuu vapaapäiviä ku yks... Tai no, mulle kun joulu ei ees oo mitään vapaata, kun pitää passata ja palvoa! Mä meen lakkoon! Nih!

  VastaaPoista
 8. Jes! Kalaöljyä nappaillaan täälläkin. Mut pitäs varmaan lisätä se D-vitsku viel lisäksi. Mul on aina sellanen olo, et pitäs saada paljo enemmän tehtyy ku mitä ehtii ikinä. Ja Teemun tepposesta voi sanoa vaan, et jäljet johtaa sylttytehtaalle (meinaan sitä sulkasato-kuvaa). Voi tintti-parka, mut Teemu oli varmaan onnensa kukkuloilla!

  VastaaPoista
 9. Sinulle on haaste blogissani,käyppä noutamassa.

  VastaaPoista