lauantai 4. helmikuuta 2012

Oikeus valittaa

Muistaakseni viime kesän helteiden aikaan sanoin, että talvella en sitten valita. No, valitanpas kuitenkin. Tämän aamun -24.7 on aivan liikaa! Yli -10 asteen pakkaset tarkoittaa meikäläiselle että sisällä pysytään jotta saadaan hengitettyä. Jopa Teemun päästäminen parvekkeelle ottaa lujille, varsinkin kun kissaherra VeeKutonen pyörii jaloissa ja miettii jotta mennäkö vai eikö mennä...

Tarttiskohan sille kutoa punaiset villasukat noihin töpötassuihin? Tai tehdä punaiset huopikkaat ;D

Tämän sisäarestin aikana olen järjestellyt lankojani. Eka lankalaatikko on valmis

Mä en ollut tajunnutkaan että mulla on Noro -lanka kokoelma. ja tämä on vasta I laatikko...

Tästä langasta aion tehdä tuubihuivin. Sain Priimasta neuvon jotta 160 s ja nro 5 puikot niin saa hyvin kaksinkerroin laitettavan. Nyt olen kahden vaiheilla jotta joko 2o - 2 n tai tunturineulos... Paksu lanka voi kyllä tunturineuleella tulla liiankin paksuhko...

Hetkisen aikaa olen ollut paremmassa kunnossa nyt. Krooniska ei ole ilmoitellut itsestään; toivottavasti se on pitkällä talvilomalla ;)) Vetelis talviunia kuiten Teemu päikkäreitä:

Noro Striped Scarf on loppusuoralla, valmistuu ensi viikolla jos luoja suo ja säät sallii. Kunhan Titityyn paketti saapuu, puikoille menee seuraava raitahuivi hieman keväisemmissä väreissä.

Mutta nyt asettaudun Sherlock Holmesin seuraan ja toivottelen kaikille mukavia päiviä pakkassäässä pipo päässä!

6 kommenttia:

 1. Meillä oli tänä aamuna -33 astetta pakkasta ja tälläkin hetkellä -27 ei oikein tee ulos mieli,kissatkaan eivät tarkene muuta kuin terassilla kääntymään ympäri kun jo sisälle pyrkivät.
  Kerrassaan ihanan väristä tuo noro lanka löytysköhän tuota sävyä meidän kaupasta.
  Minä en oo kuullukaa semmosesta ku tunturineulos en ainakaa aikaisemmin oo siihen törmänny.
  Rattosaa viikon loppua neulomusten parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillähän hurjat lukemat on!! Ei ihme jos ei lämpimästä pitävät kissat mielellään mene ulos :)
   Mun täytyy tarkistaa tuo neulos mikä se oikein on, itse olen kutsunut sitä tunturineuleeksi, mutta oikea nimi voi olla valepatenttineule tms. Olen yhden huivin tehnyt tuota neulosta Zuberball -langasta; täytyykin laittaa sen kuva tänne.
   Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin! Toivottavasti teilläkin pakkaset antavat hiukan periksi...

   Poista
 2. Hahaa -31 oli täällä aamulla...

  Teepäs Teemulle pinkit huopatossut :).

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin... Niin paljon kuin toivoin pakkasten loppuvan, niin nyt sitten toivomukseni toteutui, mutta mä en ole yhtään paremmalla tuulella. Nyt on -6 astetta pakkasta ja kova lumimyräkkä ja tuulee. Eli on ihan yhtä kylmää kuin aikaisemminkin.
   Neferi; huhuuuu! Teemu on poika, ei kai sitä voi rääkätä laittamalla sille pinkkejä huopikkaita ;D;D

   Poista
 3. Vai on siellä Porissa sellainen sää ja muuallakin pakkasta! Täällä me nautimme +32 asteen lämmössä auringon helliessä meitä lintujen tuomalla konsertillaan! Wau, miten hienoja lankoja! Saas nähdä, mitä tämä mummi löytää täältä lankakaupoista, hihihiiii! Mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mä haluan tänne kanssa lämmintä... Voi, mä haluankin nähdä millaisia lankoja siellä on! Teille ei oikein voi sanoa jotta mukavaa kevään odotusta kun olette tuollaisessa ihanassa lämmössä ;D

   Poista