lauantai 12. kesäkuuta 2010

Pori, sateinen ja sumuinen kaupunki

Tänään on vallan erinomainen päivä linnoittautua sohvan nurkkaan lukemaan ja kutomaan.Sataa ihan suoraan parvekkeen ikkunaanAsia josta Teemu ei pidä ollenkaanSadepisaroiden ropina on ääni jolle kissa -parka ei keksi selitystä mistä se johtuu.

Mä en ole neulomon KYH -juttuun osallistunut mutta jotenkin tuntuu että jotain siitä on tarttunut meikäläiseenkin. Eilen aloitin mustasta Bambu -langasta tekemään jakkua, koska huomasin tarvitsevani sellaisen. No juu, ihan varmasti. Toinen Bambu -jakku lähti alkuun koska Rattu haki aivan ihanan jakun mallin mulle esiin. Tiskiliinoja mä tarvitsen, koska aikaisemmin tekemäni meni muutossa hukkaan. Tenneesseetä tuli eilen ja sormet syyhyää aloittaa siitäkin jotain. On niin just mun väri:Ja iltalukemiseksi on jotain aivan uskomatonta...Mä en diggaa Remua sen kummemmin vaikka aikanaan Hurriganesia tulikin kuunneltua, mutta kukaan ei vedä slangia niinkuin tää ;D

Illaksi olisi sitten ohjelmaa ihan hyvin. F1- aika-ajot, jalkapalloa, kutomista ja lukemista. Pitäisi opetella tuon kameran käyttöä ja kuvankäsittelyä. Esikoinen tulee illan suussa, käy jättämässä tavarat tähän ja jatkaa sitten matkaa, mutta myöhemmin illalla palaa tänne.

Hetkeksi pitää hiljentyä kuuntelemaan sadepisaroiden ropinaa. Miettiä kaikkia niitä asioita jotka ovat hyvin ja joista saa olla kiitollinen.

12 kommenttia:

 1. Jep, eikös olekin mukavaa kuunnella parvekkeella sateen ropinaa! On ihana tunne, kun saa olla lämpimässä kodissa rakkaittensa kanssa. No, onhan sullakin nyt lankoja pitkäksi aikaa. Minäkin olen kutonut Palmasta villatakkia ja on jo 65 cm kudottu. OIkein mukavaa sateen ropinaista päivän jatkoa sinulle ja Teemulle!

  VastaaPoista
 2. Eikös päivä ollut seikkailupäivä ;o)
  NOh, kyllä sinä sen onnikan vielä yhytät ja sitten on linja-autossa tunnelmaa.
  Sade on täälläkin ropissut kastellen rutikuivaa luontoa.
  Nyt on aivan halavattu lounatuuli.
  Muistahan pelata tosissas jalakapallua!

  VastaaPoista
 3. Minäkin aion vaivuttaa itseni koomaan neulomalla ja kuuntelemalla jalkapalloa.

  Toivottavasti Teemu oppii sietämään sateen ääntä siellä.

  VastaaPoista
 4. Siis minä olen ihminen joka rakastan kesäsadetta :) Kunhan ei myrskyä, vaan sataa, sataa, ropisee tillin-tallin....
  No juu, tosi on jotta eilinen OLI seikkailupäivä *reps* Tänään on jo naurattanut vaikka eilen naama oli punaisena kiukusta. Ei tietenkään bussinkuljettajille, vaan kun asioita ei hoideta kunnolla...
  Just katselin formuloidan vapaat harjoitukset ja odottelen aika-ajoja ja sitten väliin potkitaan palloa ja...

  Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

  VastaaPoista
 5. Puoliltapäivin alkoi täälläkin sataa ja tulee nyt ihan tosissaan vettä,montako päivää saa sitten nähdä.Meidän Remu on onnelinen kun sataa ja saa olla sisällä.
  Tuo sininen on ihan minun värini ja kun katselin meidän lanka kaupassa itselleni pusero lankoja tuota ei ollut kuin kaksi kerää ja ensi viikolla sitä sitten pitäis olla enemmän kun tilasiva.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Täällä eräs ulkona ja omissa aivoissa vellovan myrskyn kourissa sekoileva kirjoittaa (ja poisti lapsen nimissä lähetetyn komementin) :D Minä en ole koskaan tykännyt Hurriganesista mutta esikoisen vuoksi joudun kuuntelemaan sitä nykyään. Onneksi tuo lapsi ymmärtää myös hyvän musiikin eli ADCD:n päälle :D

  VastaaPoista
 8. Kauniisti ikuistetut vesipisarat ikkunassa :)

  VastaaPoista
 9. Sit on hyvä kun lapset on lentäneet pesästä kun voi kuunnella mitä muusiikkia vain ;)) Tuo sininen on livenä vielä kauniimpi mitä se on kuvassa. Ajattelin garnstudion ohjeella tehdä A-linjaisen jakun tuosta langasta.
  Nuo vesipisarat on aloittelijan tuuria ;D Aloitin juuri kuvaamisen ja miten osasivatkin pisarat tulla kuvaan ;)))

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. kiitos kommenteistasi blogissani! Ja onnea uudelle blogillesi! Pieni vinkki, jos sallit... Kun seuraan monia blogeja, olen havainnut tagit eli tunnisteet hyvin hyödyllisiksi sekä omassa että muiden blogeissa. Jos haluan kaivaa jotain tietyä esim. kirjoituksia jotka koskevat huiveja tai virkkauksia, niin on helppo hakea. Muuten menee ikä ja terveys :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Kio, olen todella mielissäni kaikista vinkeistä! Tämä on vielä ollut opettelua, mutta joka päivä jotain uutta :)))

  VastaaPoista