free counters

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Kuinka paljon mahtuu pieneen keittöön...

Lapseni tekivät yhteenvedon kuluneesta vuodesta ja muutosta. Totesivat että tuskin tämä koskaan "valmistuu" vaan kohtalona on jatkuva muutostila. Tällä hetkellä kuulemma on vuorossa astioiden kantaminen paikasta toiseen ja takaisin. No juu, jotain asianpoikasta tuossa pentujen puheenvuorossa on; nääs kun ensin laitoin astiat kaappeihin. Sitten totesin että on kaksi vaihtoehtoa; täällä on joko liian pieni keittiö tai sitten mulla on liian paljon astioita. Kunnes totesin, että mikä ja kuka käskee pitää kaappien hyllyt tasakorkeuksilla. Joten ei kun Keittiötukkuun ja lisää hyllyjä!Ja sitten kun saisin homman tähän vaiheeseen,niin totesin että mä haluan vähentää astioiden määrää... Ja niin astiasavotta jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

Kuin myös muuttourakat. Esikoinen osti itselleen vihdoin asunnon mansesta ja muuttaa ensi viikolla. Kaksi viimeisintä kesää onkin kuluneet muutoissa joten ehkä nyt sitten kaikki ovat asettuneet paikoilleen. Sana muutto saa kylmiä väreitä aikaan jo meissä kaikissa :))


Kaikki on niin tuskaisen kauan niin tuskaisen ihanasti rempallaan.

Eilen illalla meikäläiseen iski joku hulluuden puuska. Ilmeisesti lääkitys alkoi osua kohdalleen, mutta joka tapauksessa sain yhden puseron alun liikkeelle, tein kaikenlaisia hätäaputöitä ja katsoin illalla vielä elokuvan The Gift. Suosittelen!
Hulluus piti pintansa vielä tänäänkin koska aamulla imuroin eikä moiseen hommaan ainakaan se innostanut että ilma olisi kummemmin viilentynyt. Eikä ole satanut :(

Joka tapauksessa laskin että viikon hommat on tehty, joten loppuviikon voikin ottaa rennosti jazzaillen koska Porissa on jazzviikko menossa.


ja jos vesisade yllättää niin heitetään kumisaappaat jalkaan


Pääasia että ollaan asianmukaisesti pukeutuneita

Juppikissa... ;D

Joka tapauksessa katson että nyt on se aika päivästä jolloin kuuluu syödä iso annos jäätelöä. Mukavaa maanantai-iltaa muillekin ja paas hakien Neferi nitrot esiin, koska seuraavaksi täällä on käsityökuvia *virn*

15 kommenttia:

 1. Pidät nyt vaan pekkaspäiviä lopun viikkoa, mennyt ihan mahottomaksi urakkahommaksi.

  Tarttee pyytää nitroresepti hetippian jälkikasvulta....:D. Yritän tässä muutenkin henkisesti valmistautua...

  VastaaPoista
 2. Jazz-tyttö jatsaa sinä vaan...
  Hei milloin NAISIMMEISEN huusholli on valamis?
  Ei elläissää ...on OIKEA vastaus!
  Heh, menin eilen ostamaan kaupasta jäätelöä ja jäätelö unneutui ihan ostamati, vasta kassalla muistin.
  Tulipa kuopus aktivoitua liikekannalle likeiseen liikkeeseen.
  Jatsaahan niin, jottei nitroja tarvi syödä kuin karamelliä.
  Iloista akkainviikoa!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonjatkoa täältäkin!
  Ja kiva, että vointisi on jo kohentunut, huumori ainakin on jo aivan kohillaan:)
  Kiitokset mukavasta jutustasi taas :)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Oikein leppoisia terveisiä myös täältä Haapsalusta. Täällä on erittäin hyviä hoitoja ja muutenkin kaunista! Älähän nyt bemu liikaa siellä jazzaile! Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Jahas että ihan jatzi hommaksi meni.
  Yksi vaihto ehtohan olisi että lisätään kaappeja jos on liikaa astioita.
  Tuo punanen kissa on melekeempä niinkuin meijän karvis vainaa,oli sillä semmoset temput joskus.
  Jäähämpä ootteleen niitä käsityö kuvia.

  VastaaPoista
 6. *reps* No mä olen taas käsittänyt koko homman ihan väärin; mä luulin että jazzaillaan niin lujaa jotta tarvitaan nitroja...
  Nyt on kyllä helteitä ollut ihan liikaa kun jäätelön ostaminen unohtuu ;D Ja että oikein Haapsalusta terveisiä, mukavaa illan jatkoa sinnekin.
  Ja juu, käsityökuvia tulossa. Kamera on jo viritetty iskukuntoon!

  VastaaPoista
 7. Ei kai astioita voi olla liikaa. Joskus ne vain ovat vähän vääränlaisia ;) Nimimerkillä "Tusina uunivuokaa eikä koskaan oikean kokoista/mallista"

  VastaaPoista
 8. Minä oon kans sitä mieltä ettei astioita voi olla liikaa. Voi olla vääränlainen keittiö tai kaapit, mutta astiat... Ei ikinä liikaa;)
  Ihania kuvia, tuo possu noiden saappaiden kanssa on supersöpö:D

  VastaaPoista
 9. Koti ei ole koskaan valmis. Astioita on sopivasti, mutta kaappitila loppuu.
  Olisiko muutto isompaan keittiöön paikallaan.....
  Ai niin, muutto sai kylmiä väreitä aikaan, käytetäänkö sanaa asunnon vaihto.
  No kyllä ne kipot loppujen lopuksi paikkansa löytää.

  VastaaPoista
 10. Täälläkin olisi astioita vaikka kelle jakaa, mutta aina mietin, raaskinko tuosta ja tuosta luopua, ja sitten en luovu.
  Upeaa Jazzia, kuulostaa mukavalta, nauti siitä :)

  VastaaPoista
 11. Vai on sulla astioiden pyörityspäivät menossa >virn< Mulla taas on tapana pyörittää kasveja paikasta toiseen. Mutsi aina nauraa mulle (ja varmaan myös muut naapurit) kuin tuikkaan jonkun rehun yhteen paikkaan ja seuraavana kesänä katon, ett ei toi ole kiva tossa, kaivan ylös ja taas mentiin. Tässä on se hyvä puoli, ettei tarvi ostaa uusia kasveja, kun pyörittää vanhoja. Tosin kasvit voi olla tästä vähän näreissään.

  VastaaPoista
 12. Samaa mieltä, että astioita ei voi olla liikaa. Se on jotain miesten koohotusta että 12 kahviastiastoa on liioittelua *reps*
  Hyvä Krista, sä olet keksinyt huippuhyvän säästökeinon ;D;D Eikä mikään pääse kasvamaan liian isoksikaan *virn*

  VastaaPoista
 13. Kattos ku mäkin löysin tänne tauon jälkeen, muistin nääs laittaa sut suosikkeihin :D

  Meilläkin on vielä muuton jälkiä näkyvissä vaikka joku meistä on asunut täällä jo vuoden, on jopa purkamattomia banaanilaatikoita (voiskohan ne heittää menemään kun tuskin sisältävät mitään tärkeää ;)).

  Ja tila on käymässä pieneksi, pelkään että seinät kaatuu päälle ;D Kattos kun on jo turvakaukaloa, yhdistelmärattaita, vauvanvaatteita, jumppalelua jne. Mies on näköjään päättänyt että tällä kerralla valmistaudutaan ajoissa :D Enempi innoissaan se on kun minä, mun päähän ei millään meinaa mahtua että meille tulee vauva vaikka pikkuinen potkii niin ettei epäilykselle ole sijaa.

  Ja hihii, mä lähden elokuun 8. sinne risteilylle niin että saat jännätä niitä laivalla tapahtuvia synnytysuutisia ;D Vaikka kyllähän tuosta vielä on pari kuukautta laskettuun.

  Tän päivän urakka on päivittää oma blogi - käsityökuvia tulossa.

  VastaaPoista
 14. Hei bemu astioita ei ole koskaan liikaa! Meillä ratkaistiin tämä sama ongelma sillä, että hyllyllä on niin paljon astioita kuin vain mahtuu. Mies jossain vaiheessa totesi, että hyllyt taipuu (oli tosi huonolaatusta hyllyä mun mielestä) ja hommasi lisää niitä pieniä kiinittimiä, jotka tulee hyllyjen alle. et meidän keittiönkaapit on nyt ihan tosissaan kiinni, ei pelkästään kulmista... Mä en tarvii nitroja, mut otan Diapamin ennenku luen sun plokia seuraavan kerran, et oon ainaki hitaampi kaahaamaan lankakauppaan jos esittelet jotain ihanaa. T:Virpi

  VastaaPoista
 15. Voi Lettu, mä en kestä sitä jännitystä kun sä olet jossakin risteilyllä sen vauvasi kanssa...Ja jos vauva yhtään tulee äitiinsä niin se päättää syntyä just silloin *virn*
  Meillä on sama puuha menossa täällä, Virpi. On pakko laittaa lisää tukia hyllyihin eli taas mä tulen ja menen ja kannan astioita paikasta toiseen...
  Eilen illalla otin kameran vihdoin esiin, jos niitä kuvia... langoistakin XD
  Jos vaikka pikkaisen olisi viilempääkin, eilen +30 ja ukkosilma, eli kun jazzit on päällä alkaa vesisadekin. Ja tänään John Fogertyn konsertti, mut ainakaan vielä ei sada.

  VastaaPoista