free counters

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Hyi hellettä

Joo, mä tiedän että ainakin Neferi ja Krista ratkeavat, kun mä kerron että ei nää ole mun ilmoja. On aivan sama onko ulkona vai sisällä, mut koko ajan on huono olo. Niin Teemulla kuin minullakin.
Juhannuskuvatkin on vielä kamerassa, en vaan ole jaksanut siirtää niitä koneelle.

Joka tapauksessa kissat meidän talossa lisääntyy. Viimeisin tulokas on Pasquale

jonka sain pojilta syntymäpäivälahjaksi tänä vuonna.

On hiukan isompi kuin aikanaan ensimmäisenä taloon tullut Franco


Ei minkäänlaista muistikuvaa miten tämä Rosina -hullutus alkoi, mutta loppua sille ei näy. Ja kun menen lasten isoäidin luo, niin miten ollakaan siinä matkalla on kauppa, jossa on keräilykissoja, ja kauppa jossa on tauluja. Yritä siinä sitten kävellä silmät kiinni pitkin katua, ettei pääse kiusaus yllättämään.

Nyt ei ole kiusausta muuta kuin jäätelöön. Ja että koko viikko tätä samaa.

Tämä vie viimeisetkin mehut meikäläisestä. Mä olen kohta tosi kuiva tyyppi.

14 kommenttia:

 1. Wau, mitä esineitä, aivan ihania! Juu, täälläkin kärsitään kovasti kuumuudesta vielä kaiken surun keskellä. Diabeetikkonahan en saa muuta juoda kuin lipittää vettä, joka sekin alkaa tuntua pahalta. Leppoisaa illan jatkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Vautsi mitä kissoja. Nams nams.

  Minä olen hengessä mukana kaikkien kanssa, jotka kärsivät näistä keleistä. Ei ole takuulla kivaa, joten yrittäkää kestää. Ja luvattu on vielä lisääkin tätä oivoi....

  VastaaPoista
 3. Nuo kissat on ihania eivätkä varmasti sotke lankoja.
  Kivennäisvesi tai vissy saattaisi olla hyviä niin ei tule kuivaa tyyppiä.
  Meillä ei saatu tänään enää hellelukemiksi kuin +26,1 loppujen lopuksi siedettävä kun hieman kävi tuulen henki ja piti itikat loitolla.

  VastaaPoista
 4. Voi sinua helteestä kärsivää, on varmasti raskasta kun on luvattu vain lämpenevää :( Minäkin jo myönnän että on melko lämmintä, koska jouduin menemään iltapäivällä hetkeksi varjoon istumaan ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kun edes tuulisi, niin ei tuntuisi niin kuumalta. Mut ei saa valittaa, on tämä parempi kuin -25 *virn*.
  Ja kun onneksi voi aamulla nukkua pitkään niin me aloitetaan "päivämme" Teemun kanssa vasta näin myöhään illalla. Yleensä iltapalan syömisellä...

  VastaaPoista
 6. Onpa somia kissoja. Kun tyttäremme oli pieni ja hyvin allerginen, myös Kissoille, keksin lohduksi, että aletaan keräillä posliinikissoja...Kiisoja kertyikin vitriinillinen. Hauska harrastus:)
  Mukavaa kesää, helteestä huolimatta, tai ehkä juuri siksi :)
  tuksu

  VastaaPoista
 7. Myötätuntoni kaikkien niiden puolesta, jotka helteestä kärsivät. Ymmärrän heitä hyvin ja toisaalta, itse niveloireisena voin juuri nyt paremmin, lämpö tekee niin nannaa. Puolensa ja puolensa, niin kuin aina.

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavia hyväntuulen kissoja!
  Juu-u toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä sano vanha kansa.
  Minä kuulun myös tähän kastiin bemun kanssa, jotta helle saa olon ahtaaksi.
  Kiukuttaa, kun ei jaksa tehdä mitään.
  Vilpoisempia kelejä odotellessa.

  VastaaPoista
 9. Samoilla linjoilla bemun kans. Joudun vielö olemaan töissä enkä pääse esim järveen viilentymään. Tappavaa kun pitäis viel pihallakin jotain touhuta iltapäivällä töiden jälkeen paahtavassa helteessä. nahka kärventyy ja virtsis vaanii nurkan takana. ja juotu on, kaikkea muuta paitsi olutta (mä vihaan sitä makua ja maha menee sekasin). Laskis nyt lämpö johki tohon 15 asteen tienoille ni helpottais. Aina saa lisää vaatetta päälle mut alasti ei voi kulkee eikä töitä tehdä!

  VastaaPoista
 10. =( En mä ratkea. Sympatiat kaikille, jotka helteistä kärsivät, mulle ne ovat silti nannaa. Täällä meillä päin on tänään jo satanutkin vähän. Kyllä nää helteet loppuu ja kohta saadaan taas palella seuraavat 8 kuukautta =D Ihania noi kissat!

  VastaaPoista
 11. Jep, nyt saa valittaa pari viikkoa kuumuutta, mutta odottakaas kun tulee talvi ja mä valitan koko tuon 8 kuukautta *reps*
  Tänään ollut ehkä hiukan pilvisempi päivä, joten ripaus vettä voi hyvinkin olla tiedossa.

  VastaaPoista
 12. Hei bemu! En tiedä onnistuuko tämäkään kommentti, mutta yritän. Kiitos kommentistasi! Olen aivan turta enkä oikein tajua mitään. Sain käteeni peukku-rannetuen ja minulla on kilpirauhaslääkitys pielessä. Jalat turvoksissa ym. Epäilivät, että olisi jotain harvinaista reumatautia. Että tällaista kuuluu tänään, mutta jospa huomenna jo parempaa. Niin, ja silmäni ei ole vieläkään parantunut. Leppoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Löytyyhän muitakin, jotka eivät hirveistä helteistä nauti :) Miullakin on koko ajan huono olo ja ällöttää lähteä ajamaan autolla, kun mittari näyttää 44 astetta lämmintä/kuumaa, ei ilmastointia... Ja töissä on ajettava autoa tai käveltävä betoni+asvalttiviidakossa. Huhhuh! Juomista menee tajuttomat määrät ja koko ajan janottaa. Mutta onneksi yöt on viileitä :)

  VastaaPoista
 14. Ihanat kissat, minä kerään kissoja kaikenlaisia, puisia posliinia ja elväiäkin jos saisin.
  Huh hellettä, hiki vuotaa, varjoa ei näy, mutta mukavaa kesää kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista