free counters

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Viimeisiä villaisia

Satakoon vaikka golfpalloja, mutta viimeiset villaiset on tehty! Olen täysin kyllästynyt talveen ja kyllästynyt villalankoihin. Nyt on aika pakata villalangat laatikkoon ja siirtyä keväisiin lankoihin. Loppuu tämä pölyttäminenkin hiukan, täällä kun lentelee kissan karvat sulassa sovussa villalankanöyhdän kanssa. Joudun imuroimaan päivittäin ja se alkaa ottaa kanssa jo luonnon päälle.

Kevättä hain jo näistä keväisen värisistä Noro -langoista,

mutta kun olin tehnyt tuon pätkän, tuumasin jotta onkos sittenkin liian railakkaat värit... Kuvassa värit eivät ole niin kirkkaat mitä ne ovat luonnossa.

Paukautin sitten kaikki lähistöllä olevat Silk Gardenit sohvan nurkkaan ja päätin jotta nyt on tuumauksen paikka. Siitä se sitten lähti tulemaan, hiukkasen hillitymmän värinen kevään viimeinen

joka itse asiassa on jo valmiskin, mutta en jaksanut ottaa kuvaa :)


VeeKutonen taasen on elämänsä vauhdissa ja ottaa mun mielestäni turhankin vakavasti tämän minun liikuntani lisäämisen. Aamuisin mä olen tuskin päässyt ylös kun se jo hyppii nelitassuhyppelyä parvekkeen oven edessä tyyliin "tahtoo ulos, tahtoo ulos HETI". Mä melkein ehdin keittiöön kun takaa kuuluu tassun paukutus parvekelasiin kun tämä touhukerä huomaa ettei hän muistanut syödä aamiaistaan. Joten ei kun avaamaan ovi. Sitten se vetäisee muutaman raksun kiireellä, ei varmasti ehdi puraista kertaakaan, kun taas on kiire ulos. Muutaman minuutin kuluttua se jyskyttää taas parvekelasia, takatassut ristissä, kun huomasi jottei ole käynyt aamupisulla. Hohhoijaa, kun tulisi niin lämmin että saisi jättää tuon parvekkeen oven auki. Yleensä mä avaan sen keväällä ja suljen syksyllä ;D

Tänään on ollut todella ihanan aurinkoinen päivä, ja keväältä alkaa tosiaan jo tuntua, pakkasesta huolimatta. Aurinkoisia päiviä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hei! Ihan samat mietteet. Sain kauheen tahkoomisen jälkeen valmiiksi huomenna lahjaksi menevät siililapaset pojan kaverille eikä yhtän vois enempää villa kiinnostaa. Yks pipo on niin lähellä valmistumistaan, et sen varmaan tikutan viel loppuun, mut sit neulon vaan kesälankoja. Yks tunika on jo aluillaan ja sitä saaki tikuttaa, toivottavasti valmistuu tänä kesänä.... Eläköön puuvilla! Ja sit huokasin kans, et onneks meil ei oo kissaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä purskahdin nauruun kun luin tuon sun huokauksen kissasta *reps*. Joskus tulee itselle mieleen että mä sulkeudun vaatehuoneeseen muutamaks tunniks rauhoittumaan ;D
   Mun tekis mieli virkata jotain ja ajattelin niin vanhanaikaista asiaa kuin hyllynreunaan pitsiä...

   Poista
 2. Nono, pakkasta on vielä 20 astetta :D. Karvalangat vaan esille...

  Teemu näkemä pitää huolen, ettet pääse jämähtämään ainakaan aamuisin liian pitkäksi aikaa kahvittelemaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai pakkasta on taas paljon kun mä uhkaan siirtyä kevyempiin lankoihin. Viimeksi kun sain paksunn tuubin valmiiksi iski räntäkelit. Millainen vaikutus mulla onkaan näihin ilmoihin ;D;D;D
   Kyllä tuo pashuksen katti pitää huolen illoistakin, varsinkin jos mä istahdan sohvalle ja otan käsityön käteeni niin se keksii heti mulle jotain muuta tekemistä... *virn*

   Poista
 3. Mulla kyllä jatkuu villan kanssa plärääminen vielä tovin, että saisin edes jotain ufoja valmiiksi. Ja toisaalta, mittari näytti tänä aamuna -17... Niinpä kissuus ei sitten halunnutkaan ulos, kun sille äänekkään naukumisen lopputuloksena terassin ovea raotettiin. Katsoi meikäläistä ihan sen näköisenä, että senkin sika, siellä on kylä ja se on sun vikasi. Säädä heti lämpöä isommalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *reps* Juu, meidän vika kun aukaistaan se ovi kun toinen on aikansa naukunut... Tosin täällä kaikki mikä menee pieleen on aina mun vika - hyvää henkilökuntaa on vaikea saada tuntuu tuo katti ajattelevan :)
   Täällä luvataan sunnuntaiksi +4 astetta, tiedä tässä sitten mitä on "järkevintä" kutoa..

   Poista
 4. Teemu on varmaan tullut siihen tulokseen että Emännälle täytyy saada liikettä ettei jämähdä kutimen kanssa kovin pitkäksi aikkaa yhteen kohti.
  Meillä saa olla kahden kissan ovi mikkona kun sille päälle sattuvat ja varmasti ei kuljeta samasta oven aukasusta.
  Mulla on tainnut mennä aivan sekasin neulomiset kun neulon millon mitäkin,milloin villasta ja milloin silkkivillaa ja välillä sitä verkkolankaa.

  VastaaPoista
 5. Kunnon aamujumppa avaa oven ja kutomisesta könttääntyneet lihakset niin henkilökunnalta kuin Vkutoseltakin.
  Odotahan ;o) kevään edetessä vauhti kiihtyy kollilla ja sitten olettekin molemmat sipsakassa rantakunnossa.
  Minun kesäkutimet ovat vielä yksien 48 numeroisten villasukkien takana ... huokaus.
  Iloisia auringonsäteitä viikollesi!

  VastaaPoista
 6. Tarikka ja Tarina;
  Sekaisin ne on nämä minunkin kutomiseni taas; villasukkia aloin kutoa ja totesin että pikkuisten junasukat on tänä keväänä "mun juttu" :)) Syksyllä vien saaliin lähineuvolaan :)
  Jos tästä vielä Teemun tahti pahenee, niin mä heitän takin päälleni, villasukat jalkaan ja jätän tuon oven auki! Saa siitä sitten kulkea miten haluaa :)))

  VastaaPoista
 7. Monenlaistapa oletkin kutonut talven aikana :D.
  Varmaan se kevätauringossa näkyykin tuo langan pöly. Kun saisikin itseä niskasta kiinni ja alkaisi siivoaa talven pölyt pois. Vois olla terapeuttista... Edes yksi nurkka kerrallaan.
  Mukavaa kevättä sinne kaupunkiin!

  VastaaPoista