free counters

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Jos se on lankaa...

me maksamme siitä kultaa ;D

Jostain ihme syystä tämä aika on vaihteeksi ollut sellaista jolloin langat ovat taas kiinnostuksen kohteena ja tietysti myös kutominen.
Tarikan ihmettelemä tunturineule on samaa kuin valepatentti. Ko. neuleella tein itselleni ohuen tuubihuivin Zauberball -langasta. Vielä päättelyä vailla, koska mä inhoan sitä että päättelyreunasta tulee karmea :(

Tein tästä tarkoituksella kapean koska haluan tämän takin alle

En ole mikään ohuiden lankojen ystävä, mutta Zauberballin kanssa tulemme hyvin toimeen:
Seuraava kerä on jo odottamassa; siitä tulee samanlainen huivi kuin edellinenkin, mutta huomattavasti leveämpi


Eilen olin lasten isoäidin luona kylässä. Illalla kun seitsemän hujakoilla hiljakseen kävelin bussipysäkiltä kotiin vatsa täynnä siskonmakkarasoppaa - njam - totesin miten kaunis voikaan olla talvinen ilta. Ja kylmä. Pakkasta ei ollut sen enempää kuin -10 astetta mutta länsirannikon tuuli puhalsi ja teki ilmasta huomattavasti mittarin lukemia kylmemmän.
Totesin jotta nyt on tarpeen joku kaulaa lämmittävä ja puikoille pääsi tuubihuivi Noro Silk Garden langasta


ja kutomisluettavaksi pääsi "Nenäpäivä" -kirja. Vähän väliä on pakko keskeyttää kutominen hihityskohtauksen vuoksi. Kirjan teksti on varsin mainiota :))

Eilen tuli lisää Noro -lankaa Titityyn alennusmyynnistä, joten näistä langoista kuvia myöhemmin ;D Keltaisen eri sävyjä kevään tulon kunniaksi. Eikös se helmikuun jälkeen ala maaliskuu ja sitten saa ihan tosissaan odottaa kevättä.

10 kommenttia:

 1. Outs miten ihania lankoja. Hyvä et joku ostaa. Mä oon shopannu vaan ristipistokamaa kun lankaa pursuu joka kaapista ja laatikosta. No nyt sitä ristiskamaa pursuu kanssa.... Mitähän sitä seuraavaksi shoppailis kun kengät ja laukutkin on jo käyty läpi... Ehkä uuden talon, et olis enemmän säilytystilaa... Hyvä idea, lähdenkin tästä Oikotielle...

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen tuubi tulossa :).

  Juupajuu, tulis jo kevät. Meillä on yli 20 astetta miinuksella, mutta aurinko näkyy paistavan hienosti..

  VastaaPoista
 3. Lankaa, lankaa... juu, jos ei nyt ihan kultaa niin vähintäänkin hunajaa ja mansikoita on tullut langoista maksettua =) Ja koville ottaa langanostolakko, mutta vielä pitää yrittää, että saa varastoja pois. Huokaus.

  VastaaPoista
 4. Valo saa aikaan virtaska ilmiön ja johan puikkoja ilokseen kilkuttelee, kun ei kartanolle pääse.
  Juu-u lämpötila lauhtui 20 astetta ja sittenhän sitä lunta tuli enempi ja vähempi.
  Nyt aurinkoinen helottaa -14 asteen voimalla.
  Mainioita hetkiä puikkojen & Vkutosen kera!

  VastaaPoista
 5. Juuri eilen ostaessani lankoja totesin et kaipa sitä rahansa voisi huonomminkin käyttää.
  Kutomisiloa!
  Sitä vain en keksi miten osaat yhdistää kutomisen ja lukemisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luen samalla kun kudon ;)) Edellyttää että kudin on helppoa eikä mitään palmikoita tai muuta joka vaatii ajattelua. Kirjan kohdalla on samoin, ei mitään mikä vaatii ajattelua ;D;D

   Poista
  2. yritin äsken tuota yhdistelmää, ei sovi mulle ei ja sekös harmittaakin.

   Poista
 6. Eikös se VIRPI ole niin että keväällä iskee autokuume ja se on uuden auton osto edessä ;D Osta sitten sellainen johon saa riittävästi lankaa, niin saat ostokset tuotua kotiin :))
  Tuubi valmistui (kuvia tulossa), mutta mä en ollenkaan tyytyväinen siihen. Toinen perfektionisti porukassa NEFERIN ohella.
  KRISTA: mitä sie pelleilet. Ei tuollaista lakkoa saa ollakaan kuin langanostolakko. Se on vastoin kaikkia neulootikon elämän lakeja.... Hui!
  Ja TARINA... yksi syy siihen miksi tuo kirja naurattaa mua välillä ihan mahdottomasti on se, että sinä tulet mun mieleen. Ko. kirjan päähenkilöllä on just sama tyyli elää ja kuljeskella kuin sinulla. Onko aivan varma ettet ole salanimellä kirjoittanut tuota kirjaa, tai ettei joku ole kirjoittanut sitä sinusta ;D;D;D
  Täällä taas -14.7 ja huomenaamuksi luvataan -20. Vkutonenkin alkaa hermostua kun ei tarkene olla ulkona lintuja bongaamassa.

  VastaaPoista
 7. Ihana kaulahuivi, tuubi! Iloisia kutomishetkiä sinulle siellä pakkasessa ja terkkuja täältä +29 asteen helteestä, tosin nyt saimme sadettakin ja ukkonenkin jylläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia terveisistä, heti tuli lämpimämpi olo :D Raikastaa tuo sade pikkuisen kai helleilmaa, mutta ukkonen sais pysyä pois porukasta ;)

   Poista