free counters

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kyllä on noloa...

nimittäin kun oma blogi ei päästä sisälle vaan laittaa eteen kaikenmaailman turvavarustukset. No syy on siinä, että meikäläisellähän on ihan uusi läppäri..
Kävi nimittäin niin että vanha kone (pöytäkone) sanoi sopimuksensa irti sunnuntaiaamuna ja vuolaan kyynelryöpyn jälkeen (siis minä kyynelehdin) esikoinen ilmoitti että ilmeisesti saan sitten tämän vuoden joululahjani etukäteen ja eilen kuopus käveli sisään läppäri mukanaan :)
Tämän päivän täältä on kuulunut lähinnä julkaisukelvottomia sanoja, kun tämä on niin outo ja kirotushährioitä tulee koko ajan. Mutta minut toivotettiin tervetulleeksi 2000 -luvulle, vaikka mielelläni olisin ollut viellä jossain kiellä kalkkisvuosituhannellani.

Joka tapauksessa eilen täällä oli "uudet" siivoojat ja homma sujui ihan eri tahtiin kuin viikko takaisin. Teemu parka oli vielä myöhään illalla silmät ymmyrkäisinä yrittäen miettiä mikä hurrikaani tänne iski :)))

Teemulta kiitokset terveisistä ja lähettää takaisin terveisiä. Kai se kohta palautuu entiselleen eikä yritä enää hyökätä kaiken vähänkin epäilyttävän kimppuun.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja marraskuuta kaikille. Kohta täältä alkaa tulla myös kuvia kunhan mä tajuan miten tämä machiina oikein toimii ;D

10 kommenttia:

 1. Löysin tänne toisten blogeista. Vaikka tykkään pihablogeista, on välillä ihan mukava lukea tällaisia tarina-blogeja :). Voi että tympäsi minuakin kun luin tuon siivousfirman siivouksesta. Otitko yhteyttä mihinkää, mikä sen firman järjesti? Turhaa tuollasesta on maksaa mitään. En vielä päässyt selville, miksi sinulle tuo siivous tehtiin, mutta ehkä toisella lukukerralla selviän lukemaan kauemmas.
  Mukavaa marraskuuta kaupunkiin!

  VastaaPoista
 2. Juuupajuuu, aina niitten uusien vekottimien kanssa on vähän aikaa pihalla. Mutta ahkeruus kovankin onnen voittaa, vai mitensenytoli...

  VastaaPoista
 3. Onnittelut joululahjasta =) Mä en ole vieläkään tottunut - tai oikeastaan oppinut tykkäämään - meidän nykyiseen läppäriin. Osittain siksi en edes kotona pahemmin konetta käytä. Käämi menee aina, kun yrittää jotain sillä tehdä.

  VastaaPoista
 4. Tietokoneet ovat niin arvaamattomia liikkeissään.
  Täti ihminen saa pyöritellä silmiään ihmetellessä tietsikan oma-aloisuutta.
  Onnea uudelle läppärille ja mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Hei Bemu! Meilläkin on uusi läppäri, mutta minulla on tavallinen näppis ja hiiri täälläkin mukana, joten kirjoittaminen sujuu hyvin. Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinne Suomeen täältä Torreviejan lämmöstä +24!

  VastaaPoista
 6. Multasormi; sain siivouksen monielinsairauteni vuoksi ja koska muutin tänne hometalosta niin lääkärini halusi varmistaa ettei tänne tullut yhtään hometta ja ko. lääkärifirma tutkii tällä hetkellä homeen vaikutusta ihmiseen niin minä mielelläni olin koekaniinina jotta parantuuko vointi kun ei enää altistu MINKÄÄNLAISELLE pölylle.
  Aamullla totesin kun KONE päivitti tunnin itse itseään että tämän voi pahana päivänä paiskata parvekkeelta alas jos käämit palaa. Pöytäkoneelle niin ei voinut tehdä.
  Hei Helena; ajattelinkin muilta kysäistä että minne olet mennyt. Ai kun mukava nähdä sinua täällä :))) Kävin vanhasta Novitan blogistasi hakemassa tuplalapasten ohjeen :D Vai on siellä tuollaiset lämpöasteet, jestas sentään.
  Ja juu, kyllä tää on outoa vaikka kirjaimet kuulemma on tässäkin samassa paikassa kuin edellisessäkin koneessa ;D;D;D

  VastaaPoista
 7. Hieno homma että siivoojat kävivät ja olivat jopa ajantasalla siitä mitä ja miten siivous tehdään.Home pöly kun on joka paikkaan tunkevaa niin siivous on tehtävä huolella sellaisiin tarvikkeisiin jotka on siirretty uuteen paikkaan sieltä entisestä.
  Näitten masiinoiden kans saa joskus otella tosissaan kun alkavat juonittelemaan million mistäkin niin käämithän siinä tahtoo mennä.

  VastaaPoista
 8. No onpa kiva kuulla, että sait vihdoin kämpän siivottua. Mulla on yks työkaveri, joka sairastui mm. sydänlihastulehdukseen sitten lopulta sairatsettuaan ensin sen sata poskiontelotulehdusta. Noiden sairatseluiden syy oli työskentely homekoulussa. Ja tyyppi ei saanu minkäänlaista korvausta, vaikka pysyvämmäksi haitaksi jäi astma.... Pikku juttu...Homeet pitää ottaa tosissaan. Me asuttiin yhdessä rivarissa, jossa oli kans parketti homeessa. Sillon en huomannu mitään mut nykyään ku käyn yhden kaverin luona ni nenässä alkaa parin tunnin kyläilyn jälkeen tuntumaan, et se niiden kellarin kerhotila on pahassa homeessa (siel kyl ihan haiseeki...)

  Mulla on kirjotushäröja ihan kaikilla näppiksillä nykyään, aika raivostutavaa. Toivottavasti et ihan heti heitä läppärii pihalle ja toivottavasti sait sepuistuksesta selvää...

  VastaaPoista
 9. Siis minähän sain ikuisen hengenahdistuksen tuosta homeesta, samoin on epäilty että keuhkoembolia olisi johtunut homepölystä, joka rasitti elimistöä. Eihän näistä mitään korvauksia saa, ei edes jos on sairastunut työssä!
  Mä olen niin nettiriippuvainen että tuskin tämä machiina lentää parvekkeelta ;))

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti uuai kotisi saadaan sellaiseen kuntoon ettei home pääse tekemään pahoja sinussa.

  Toisen blogin kautta tänne löysin ja toisesta blogista myös huomasin sinun asuneen Rantsilassa. Mielenkiintoni heräsi, vietinhän itse siellä kaksi ensimmäistä elinvuottani. Liekö sinä jo silloin olit olemassa, aika kun on jo niin kaukana kuin 1950 - 1952

  VastaaPoista