free counters

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kevät tulee

Ai, että mistä mä moisen ajatuksen sain keskelle kovia pakkasia? No kun mämmikausi alkoi! Njam njam, eka ropposellinen on syöty ja monta ehtii vielä maiskutella ennen pääsiäistä, jolloin sitten taas syödään pashaa XD Ja yllätysmunia, niitä Kindereitä..

Pääsiäinen on oikeastaan ainoa juhlakausi josta mä pidän. Ehkä siksi että koristeet on niin keväisen värisiä, kaikki on iloista eikä ole mitään lahjanostostressiä.
Voi tuoda kotiin keltaisia kukkia


Josta kukista tulikin mieleeni edesmenneen äiteeni väite, että mulla oli niin vihreä peukalo, että mä sain silkkikukatkin kuolemaan. On sillä emolla ollut pilven reunalta katsellessaan hauskaa kun on seurannut mun kasvatusurakkaani.

Tiedättehän nämä ihanat bonzai puut.. Niin sitä minä ajattelin pienessä mielessäni että täähän on helppohoitoinen härpäke kun ei tartte edes kastelua, senkun vain suihkuttelee vettä aina joskus.
No se mun bonzaini muuttui kyllä banzaiksi

Ei riittänyt että se vihreä osa heitti henkensä, mutta kun kivetkin alkoivat nuukahdella... XD

Tarttee varmaan laittaa uudelleen harkintaan tämä kesäisen parvekkeen muuttaminen viherparatiisiksi eksoottisine hedelmineen

Voi olla helpompaa (ja halvempaa) käydä aamusella Porin kauppatorilla.


Ja eihän voi olla blogikirjoitusta ilman Teemua, eihän?

Teemun iltatoimet eli tassujen pesu ;)))

6 kommenttia:

 1. Juu-u perjantaina minäkin näin prismakaupassa mämmiä.
  Annoin vielä himon kasvaa, kun ostoksia oli niin paljon ...
  hyvä, jotta jaksoin heittää repun selkään niin ettei reppu lennättänyt minua kanveesiin tahi jonkun rauhallisena ohi kulkevan syliin.
  ;o) ei minusta kuitenkaan tullut 130 senttistä taakan alla.
  Näin jo lehdessä viikolla ekan polkupyörämainoksen heh-heh ja ulkona oli pakkasta se reipas -20. Eipä tainnut kauppa käydä.
  Kyllä se kevät tulee, kun vaan maltamme odottaa. Onko tuo odottaa lusikkaruokaa?
  Pirteän keltaista ehtoota!

  VastaaPoista
 2. Ai jai, siinä voi olo olla kuin kilpparilla jos selälleen kaatuu eikä pääse ylös ;))) Mun täytyy tehdä tämä mämmitestaus, jotta tietää sitten pääsiäisenä että mitä mämmiä kannattaa syödä. Eka ropponen oli Saarioisten, kyllä se syötävää oli mutta täytyy maistella josko löytyisi se täydellinen mämmi :D Teemu ei suostunut mukaan maistelutehtävään, mikä lie ollut vaikka muuten yrittää päästä osalliseksi kaikkeen mitä mä laitan suuhuni...

  VastaaPoista
 3. Meikä taitaa olla sitten yksi niistä suomalaisista, joka ei ole oppinut mämmin syöntiä :), kyllä se kyytipoika eli kerma kelpaa :D.

  Minulle käy sisäkukkien kanssa ihan samalla tavalla, viimeksi kuukahti kaktus....tosin sain siitä juurrutettua uusia taimia, mutta se vanha suorastaan lakosi kumoon. Ei ymmärrä. Ulkona taas suurinpiirtein kaikki kukoistaa.

  Teemu on tietenkin siisti kissa ja voi hiisi mikä ilme.

  Pari päivää vielä pakkasia ja sitten jo helpottaa :)

  VastaaPoista
 4. Eipä oo tullu mieleen näitten pakkasten keskellä katsella onko meidän kaupassa mämmiä olisin varmasti ostanut ja yksin syöny vaniljakastikkeen kanssa kun meillä ei toiset ole siitä oikein innostuneet.
  Kyllä se alkaa jo kevättä olla kun täytyi pestä ensimmäisen kerran auringon sotkemat ikkunat sisäpuolelta,ulkoa ei vielä uskalla kun saattaa käydä vanhanaikasesti.
  Joskus ennenvanhaan tuntu että saan kivetkin kukkimaan mutta nykyisin ei onnistu minkäänlaiset jos ostan kukkivan kukan vähän ajan päästä nekin putoaa.
  Aurinkoista alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Mulla aikanaan ulkona kukoisti vaan rentut, tarkoitan siis niitä kukkasia ;D
  Vaniljakastikettakin mä olen nyt mämmiini laittanut. Eilen loppu mämmi eikä kuopus suostunut lähtemään kauppaan hakemaan mulle vain mämmiä. Tästä hermostuneena mä illan aikana sitten vetelin suoraan pullosta vaniljakastiketta makean himoon...
  Mut Tarikka, jos tuossa onkin mulla menny vikaan; jos mun pitäiskin yrittää saada noita kiviä kukkimaan eikä niitä vihreitä juttuja!!

  Täällä ihana auringon paiste tänään :)))

  VastaaPoista
 6. Voi, kiitos bemu tiedosta, että kaupoissa on jo mämmiä! Pitääpäs pyytää pappaa ostamaan mämmiä, jeee! Toivottavasti viihdyt siellä Porissa, mutta mepä viihdymme erittäin hyvin täällä Hämeessä! Mukavaa illan jatkoa ja terkkuja Sirulta Teemulle!

  VastaaPoista