free counters

tiistai 29. marraskuuta 2011

Tulppa

Niin sitä meinasi mennä vanhuuden suunnitelmat uusiksi jo toisen kerran. Iski nimittäin trombi vai mikä helekatin embolia se taas onkaan. Kolme viikkoa meni tuskaisesti ja vähähappisesti; huomenna saan tiedot miten tästä eteenpäin. Tulipas taas muistutus että jokainen päivä pitäisi elää kuin se olisi viimeinen.

Olo on ollut pelokas, masentunut, vihainen. Onneksi en sen kummemmin suunnitellut joulua, vaikka joulumieli edelleenkin onneksi näyttää olevan olemassa. Taistelupari lähtee jouluksi Madeiralle ja me olemme esikoisen kanssa tehneet keskinäisen sopimuksen jotta vähän, mutta hyvää ruokaa. Kirjoja, leffoja, kynttilöitä ja hiiidaaasta elelyä.

Huomenna saan jotain lisätietoa mitä tästä eteenpäin. Lääkitykset, muut hoidot jne. Onneksi ei niin pahaa oloa etteikö siihen Noro auta ;D;D Niin jotta www.priima.net lankamyymälässä on 20% ale!

*
Alennuskoodi verkkokauppaan!

Nyt Priiman verkkokaupassa -20% kaikista ostoksista 10.12.2011 asti vain uutiskirjeen tilanneille! Näppäile alennuskoodi SYKSY2011 ostoskorissa alennuskoodi-kenttään saadaksesi alennuksen.
*
Ei varmaan ole vielä lupa kutoa, mutta sehän ei ole aikaisemminkaan estänyt ostamasta lankaa ;))))

Veekutonen anoo pääsyä parvekkeelle...

tiistai 15. marraskuuta 2011

Kaikki on niin ihanasti (?) rempallaan

Bemulandia elää taas. Siis minulla on erittäin puhdas mieli kun vaihdan sitä niin usein... ;D Makuuhuoneesta tulee sittenkin työhuone ja olohuoneessa kirjahyllyt siirtyvät paikasta toiseen. Kyllä tämä vielä joskus valmistuu eli onko vielä pitkä matka jonnekin...
Onneksi on tuo musta karvaotus apuna :o

Kesken siivouksen tämä apulainen päätti alkaa leikkiä merimiestä. Hii-o-hoi; laiva lähtee!

Haa, maata näkyvissä

joten nyt rantaudutaan tutkimaan tätä salaperäistä saarta!

Sillä välin kun minä ihan oikeasti teen hommia kirjahyllyjen parissa, isomman

ja pienemmän

niin tämä ketku maailmanmatkaaja vetäisee itsensä torkuille; pää tyynyyn ja peitto melkein korville

On ollut niin raskas päivä kun on joutunut katselemaan mamman siivoamista.

Välillä täytyisi leikkiä hippaa herran kanssa. Minneköhän on kissa kadonnut?

Ei ainakaan verhon taakse, eihän.. ;))

Ollaan marraskuun puolivälissä ja meillä eletään joulumielellä

ollaan haettu esiin joululehdet; uudet ja vanhat

joista tutkitaan kukka-asetelmia. Voi kun ovat ihania!

joulupallojakin voisi kutoa

aina iltaisin kun on pimeää ja aika tulee pitkäksi.

Huomenna taas karvaotuksen kanssa jatketaan siivousta ja joulun valmistelua.

Mutta nyt toivottaa Teemu ystävilleen Hyvää Yötä!

tiistai 1. marraskuuta 2011

Kyllä on noloa...

nimittäin kun oma blogi ei päästä sisälle vaan laittaa eteen kaikenmaailman turvavarustukset. No syy on siinä, että meikäläisellähän on ihan uusi läppäri..
Kävi nimittäin niin että vanha kone (pöytäkone) sanoi sopimuksensa irti sunnuntaiaamuna ja vuolaan kyynelryöpyn jälkeen (siis minä kyynelehdin) esikoinen ilmoitti että ilmeisesti saan sitten tämän vuoden joululahjani etukäteen ja eilen kuopus käveli sisään läppäri mukanaan :)
Tämän päivän täältä on kuulunut lähinnä julkaisukelvottomia sanoja, kun tämä on niin outo ja kirotushährioitä tulee koko ajan. Mutta minut toivotettiin tervetulleeksi 2000 -luvulle, vaikka mielelläni olisin ollut viellä jossain kiellä kalkkisvuosituhannellani.

Joka tapauksessa eilen täällä oli "uudet" siivoojat ja homma sujui ihan eri tahtiin kuin viikko takaisin. Teemu parka oli vielä myöhään illalla silmät ymmyrkäisinä yrittäen miettiä mikä hurrikaani tänne iski :)))

Teemulta kiitokset terveisistä ja lähettää takaisin terveisiä. Kai se kohta palautuu entiselleen eikä yritä enää hyökätä kaiken vähänkin epäilyttävän kimppuun.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja marraskuuta kaikille. Kohta täältä alkaa tulla myös kuvia kunhan mä tajuan miten tämä machiina oikein toimii ;D